Українська PZU продовжує свою роботу, як продовжують її медики та пожежники.

Українська PZU продовжує свою роботу, як продовжують її медики і пожежники. Ми як і раніше фінансово захищаємо людей, виплачуючи їм компенсації навіть за збитки, пов'язані з акціями протесту. Якщо людина не блокувала своїм автомобілем БТР і не таранила барикади, а просто припаркувала авто на прилеглій вулиці, яке потім пошкодили, ми виплачуємо збиток. Теж саме стосується життя та здоров'я застрахованих.

PZU платила і платить навіть під час світових воєн та інших масових хвилювань.

Бережіть себе.

Інсульт? Дій швидко!

Нещодавно, у центральному офісі компанії PZU Україна відбулася виставка малюнків «Інсульт? Дій швидко!» у рамках кампанії підвищення поінформованості та співпраці з благодійним фондом «Об’єднані серцем». Учні київської школи створили інформаційні плакати з метою показати основні ознаки інсульту та як треба діяти, якщо він стався. У продовженні ініціативи, куратор фонду – Д-р Кшиштоф Седлєцкі в інтерв’ю поділився важливими фактами про інсульт в Україні.

Результати першого розіграшу сертифікатів на 3 000 грн. та 2 000 грн. на купівлю туристичних турів!

Вітаємо переможців першого розіграшу сертифікатів на знижку для купівлі турів у туристичної компанії TRIDENT!

Небанківська фінансова група  PZU Україна продовжує позитивний тренд

Небанківська фінансова група PZU Україна продовжує позитивний тренд

Згідно результатів опитування конкурсу торгівельних марок «Фаворити Успіху» у 2018 році компанія PZU Україна стала лідером у комплексному рейтингу, категорія «Краща страхова компанія (страхування ризиків)»*, а PZU Україна страхування життя визнана лідером на думку знаменитостей у категорії «Програма накопичувального страхування життя»**.