PZU в Україні працює у штатному режимі

Українська PZU, як завжди, працює в нормальному режимі: ми підтримуємо безперервність бізнесу та доступність страхових послуг у всіх регіонах України.

Протягом останнього часу (з 17.02 по 20.02.2014) компенсувала своїм клієнтам збитків на суму понад 2 млн. 500 тис. грн.

«У будь-якій ситуації українці потребують страхового захисту, тому PZU буде працювати і надалі, виконуючи всі свої зобов’язання», - зазначив голова правління української PZU Мачей Шишко під час спеціальної наради у Києві. – «За свою 200-річну історію компанія отримала багатий досвід роботи. Ми працювали і в більш скрутних ситуаціях і довіру своїх клієнтів виправдали».

Повідомляємо також, що 20 лютого через складну ситуацію в центрі Києва, з метою забезпечення безпеки співробітників компанії було прийнято рішення тимчасово призупинити роботу двох з 90 українських відділень.

Наразі офіси працюють за штатним розкладом.

Привітання з Різдвом Христовим та Новим Роком 2021

Щиро вітаємо вас з прийдешніми Різдвом Христовим та Новим Роком!

«ПЗУ Україна» стала членом Національної Асоціації Страховиків України

16 грудня 2020 року представники 31 української страхової компанії, серед яких компанії ризикового страхування – 21, а компаній страхування життя – 10, об’єдналися у Національну Асоціацію Страховиків України.

Благодійність групи «ПЗУ Україна»

На передодні дня святого Миколая, особливого свята для всіх українських діточок, у п’ятницю відбулася церемонія передачі благодійного внеску для підтримки Чортківського міського центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю "Дорога в життя" (Тернопільська область).