PZU в Україні працює у штатному режимі

Українська PZU, як завжди, працює в нормальному режимі: ми підтримуємо безперервність бізнесу та доступність страхових послуг у всіх регіонах України.

Протягом останнього часу (з 17.02 по 20.02.2014) компенсувала своїм клієнтам збитків на суму понад 2 млн. 500 тис. грн.

«У будь-якій ситуації українці потребують страхового захисту, тому PZU буде працювати і надалі, виконуючи всі свої зобов’язання», - зазначив голова правління української PZU Мачей Шишко під час спеціальної наради у Києві. – «За свою 200-річну історію компанія отримала багатий досвід роботи. Ми працювали і в більш скрутних ситуаціях і довіру своїх клієнтів виправдали».

Повідомляємо також, що 20 лютого через складну ситуацію в центрі Києва, з метою забезпечення безпеки співробітників компанії було прийнято рішення тимчасово призупинити роботу двох з 90 українських відділень.

Наразі офіси працюють за штатним розкладом.

Благодійна допомога від Групи «ПЗУ Україна»

Група «ПЗУ Україна» вкотре підтримала благодійною допомогою установи м. Чорткова.

СК «ПЗУ Україна» взяла участь в III Форумі Відбудови України

В Києві відбувся III міжнародний Форум Відбудови України.

Агентство S&P змінило прогноз Групи PZU зі стабільного на позитивний

Агентство S&P Global Ratings змінило прогноз рейтингу Групи PZU (PZU SA, PZU Życie SA та TUW PZUW) зі стабільного на позитивний.