PZU посилює менеджмент в Україні та планує зростання обсягу зібраних премій у 2017 році

Powszechny Zakład Ubezpieczeń (PZU) призначає нового голову правління та планує зростання обсягу зібраних премій у 2017 році. Одночасно динаміка зростання продажів PZUУкраїна має на 10% перевищувати прогнозовану ринкову.

Наглядова Рада СК PZU Україна затвердила амбітний фінансовий план компанії на 2017 рік та відзначила позитивний результат українських компаній Групи у 2016 році. За попередніми результатами минулого року показник валових зібраних премій в Україні перевищив 1 млрд 350 млн гривень, що на 28% більше очікуваного.

-Ми ніколи не мали завдання стати лідером ринку будь-якою ціною. Наша мета – органічний розвиток та універсальність компанії, яка може ефективно працювати у будь-якому сегменті страхування. До цього компанія прийшла поступово. У 2008 році за показником зібраних премій «PZU Україна» посідала лише 23 позицію рейтингу страховиків, а компанія «PZU Україна страхування життя» займала 17 місце. На сьогодні обидві компанії впевнено входять в 5-ку найбільших гравців класичного ринку страхування. PZU Україна є чи не єдиною компанією серед лідерів, якій з 2009 року стабільно вдавалося забезпечувати лише позитивну динаміку продажів. Більше того, кілька років поспіль ми демонструємо щорічне зростання вище за ринок, отже виходимо на лідерські позиції еволюційним шляхом,  – сказав в.о. голови правління PZU в Україні Віталій Щербина.

Наступні кроки українська PZU робитиме під керівництвом пана Яцека Матусяка, якого у грудні 2016 року Наглядова Рада компанії призначила головою правління і який очолить PZU Україна після отримання дозволу на роботу в Україні на даній посаді, а зараз обіймає посаду члена правління. Він вже має досвід керівної роботи в PZU, адже багато років працював в структурі Групи. Пан Яцек Матусяк виконує функції радника правління польської PZU S.A. та відповідає за співпрацю з закордонними компаніями Групи, а також входить в склад Наглядових Рад PZU Литви, Латвії та Естонії. Одночасно з 2017 року керівництво української PZU посилено новим членом правління – до його складу призначено пана Марека Бабiцького, який також має великий досвід роботи в PZU в Польщі. Останні 10 років пан Марек працював на посаді директора з продажів.

Довідка:

Згідно стратегії PZU до 2020 року, основна ціль міжнародної діяльності Групи – бути серед провідних компаній в країнах присутності PZU за обсягами премій брутто.

Протягом останнього року Групі вдалося знизити витрати при одночасному підвищенні доходів (консолідований чистий прибуток за третій квартал 2016 року був вище на 27%, ніж у 2015 році). Це призвело до покращення фінансового стану PZU, акції якої з серпня 2016 року зросли майже на 23%. Завдяки останнім аквізиціям у банківському секторі  PZU стає найбільшою фінансовою групою у Центральній і Східній Європі, яка є лідером як у страхуванні, так і у банківському секторі і в управлінні активами.

PZU надає широкий спектр послуг страхування на ринку України з 1993 року. Українські страхові компанії «PZU Україна» та «PZU Україна страхування життя» входять до складу PZU S.A. - найбільшої страхової групи в Польщі з більш ніж 200-річним досвідом діяльності. Протягом 9 міс.2016 року компанія виплатила за збитками своїх клієнтів майже 300 млн грн. Згідно з рейтингом «Standard & Poor's» Група PZU має високу оцінку фінансової стійкості на рівні «А-». Валова підписана премія Групи PZU за підсумками 2015 р. перевищила $4,9 млрд.

Інсульт? Дій швидко!

Нещодавно, у центральному офісі компанії PZU Україна відбулася виставка малюнків «Інсульт? Дій швидко!» у рамках кампанії підвищення поінформованості та співпраці з благодійним фондом «Об’єднані серцем». Учні київської школи створили інформаційні плакати з метою показати основні ознаки інсульту та як треба діяти, якщо він стався. У продовженні ініціативи, куратор фонду – Д-р Кшиштоф Седлєцкі в інтерв’ю поділився важливими фактами про інсульт в Україні.

Результати першого розіграшу сертифікатів на 3 000 грн. та 2 000 грн. на купівлю туристичних турів!

Вітаємо переможців першого розіграшу сертифікатів на знижку для купівлі турів у туристичної компанії TRIDENT!

Небанківська фінансова група  PZU Україна продовжує позитивний тренд

Небанківська фінансова група PZU Україна продовжує позитивний тренд

Згідно результатів опитування конкурсу торгівельних марок «Фаворити Успіху» у 2018 році компанія PZU Україна стала лідером у комплексному рейтингу, категорія «Краща страхова компанія (страхування ризиків)»*, а PZU Україна страхування життя визнана лідером на думку знаменитостей у категорії «Програма накопичувального страхування життя»**.