PZU посилює менеджмент в Україні та планує зростання обсягу зібраних премій у 2017 році

Powszechny Zakład Ubezpieczeń (PZU) призначає нового голову правління та планує зростання обсягу зібраних премій у 2017 році. Одночасно динаміка зростання продажів PZUУкраїна має на 10% перевищувати прогнозовану ринкову.

Наглядова Рада СК PZU Україна затвердила амбітний фінансовий план компанії на 2017 рік та відзначила позитивний результат українських компаній Групи у 2016 році. За попередніми результатами минулого року показник валових зібраних премій в Україні перевищив 1 млрд 350 млн гривень, що на 28% більше очікуваного.

-Ми ніколи не мали завдання стати лідером ринку будь-якою ціною. Наша мета – органічний розвиток та універсальність компанії, яка може ефективно працювати у будь-якому сегменті страхування. До цього компанія прийшла поступово. У 2008 році за показником зібраних премій «PZU Україна» посідала лише 23 позицію рейтингу страховиків, а компанія «PZU Україна страхування життя» займала 17 місце. На сьогодні обидві компанії впевнено входять в 5-ку найбільших гравців класичного ринку страхування. PZU Україна є чи не єдиною компанією серед лідерів, якій з 2009 року стабільно вдавалося забезпечувати лише позитивну динаміку продажів. Більше того, кілька років поспіль ми демонструємо щорічне зростання вище за ринок, отже виходимо на лідерські позиції еволюційним шляхом,  – сказав в.о. голови правління PZU в Україні Віталій Щербина.

Наступні кроки українська PZU робитиме під керівництвом пана Яцека Матусяка, якого у грудні 2016 року Наглядова Рада компанії призначила головою правління і який очолить PZU Україна після отримання дозволу на роботу в Україні на даній посаді, а зараз обіймає посаду члена правління. Він вже має досвід керівної роботи в PZU, адже багато років працював в структурі Групи. Пан Яцек Матусяк виконує функції радника правління польської PZU S.A. та відповідає за співпрацю з закордонними компаніями Групи, а також входить в склад Наглядових Рад PZU Литви, Латвії та Естонії. Одночасно з 2017 року керівництво української PZU посилено новим членом правління – до його складу призначено пана Марека Бабiцького, який також має великий досвід роботи в PZU в Польщі. Останні 10 років пан Марек працював на посаді директора з продажів.

Довідка:

Згідно стратегії PZU до 2020 року, основна ціль міжнародної діяльності Групи – бути серед провідних компаній в країнах присутності PZU за обсягами премій брутто.

Протягом останнього року Групі вдалося знизити витрати при одночасному підвищенні доходів (консолідований чистий прибуток за третій квартал 2016 року був вище на 27%, ніж у 2015 році). Це призвело до покращення фінансового стану PZU, акції якої з серпня 2016 року зросли майже на 23%. Завдяки останнім аквізиціям у банківському секторі  PZU стає найбільшою фінансовою групою у Центральній і Східній Європі, яка є лідером як у страхуванні, так і у банківському секторі і в управлінні активами.

PZU надає широкий спектр послуг страхування на ринку України з 1993 року. Українські страхові компанії «PZU Україна» та «PZU Україна страхування життя» входять до складу PZU S.A. - найбільшої страхової групи в Польщі з більш ніж 200-річним досвідом діяльності. Протягом 9 міс.2016 року компанія виплатила за збитками своїх клієнтів майже 300 млн грн. Згідно з рейтингом «Standard & Poor's» Група PZU має високу оцінку фінансової стійкості на рівні «А-». Валова підписана премія Групи PZU за підсумками 2015 р. перевищила $4,9 млрд.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

Оголошено інвестиційний дохід за результатами 2016 року

Компанія затвердила річну прибутковість від інвестування коштів страхових резервів, сформованих за діючими договорами страхування життя за 2016 рік.

click fraud detection