З новорічними святами та Різдвом Христовим!

Шановних клієнтів та партнерів Страхова Група «PZU Україна» вітає з новорічними святами та Різдвом Христовим!

Ми пишаємося вашою довірою і у ці святкові дні в черговий раз дякуємо вам за співпрацю.

Свої вітання та подяку ми адресуємо не лише тим 600 тис. клієнтів, яких щорічно обслуговує «PZU Україна». А й всім тим, хто має будь-яке відношення до компанії. Ми вважаємо своїми однодумцями не лише понад 700 штатних працівників, 1000 агентів, але й майже 800 партнерів компанії і, звичайно ж, вас, наші шановні Клієнти.

Саме завдяки вам СГ «PZU Україна» сьогодні така, як вона є. За час роботи PZU в Україні ми набули іміджу надійної і стабільної страхової компанії. Довіра наших клієнтів і позитивна репутація – це найголовніше, що може бути для нас. І в майбутньому ми хочемо працювати для своїх клієнтів, залишаючись найбільш клієнтоорієнтованої компанією.

Для досягнення нашої мети необхідно мислити і діяти по-європейськи. Ми знаємо, що нам це під силу. Ми постійно вдосконалюємось і оптимізуємо власну роботу. Все заради того, щоб зробити наші послуги доступнішими, зрозумілішими і більш конкурентними.

У новому році бажаємо всім впевненості у завтрашньому дні. А СГ «PZU Україна» буде і в подальшому працювати для того, щоб ви отримували лише позитивні емоції у будь-яких життєвих ситуаціях.

Здоров’я та добробуту вам та вашим сім’ям! Хай щастить!

Завжди ваша,
СГ «PZU Україна»

Отримай комплект шин в подарунок!

Сезон холодів вже не за горами, отже, саме час подумати про заміну шин на зимові.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

click fraud detection