З новорічними святами та Різдвом Христовим!

Шановних клієнтів та партнерів Страхова Група «PZU Україна» вітає з новорічними святами та Різдвом Христовим!

Ми пишаємося вашою довірою і у ці святкові дні в черговий раз дякуємо вам за співпрацю.

Свої вітання та подяку ми адресуємо не лише тим 600 тис. клієнтів, яких щорічно обслуговує «PZU Україна». А й всім тим, хто має будь-яке відношення до компанії. Ми вважаємо своїми однодумцями не лише понад 700 штатних працівників, 1000 агентів, але й майже 800 партнерів компанії і, звичайно ж, вас, наші шановні Клієнти.

Саме завдяки вам СГ «PZU Україна» сьогодні така, як вона є. За час роботи PZU в Україні ми набули іміджу надійної і стабільної страхової компанії. Довіра наших клієнтів і позитивна репутація – це найголовніше, що може бути для нас. І в майбутньому ми хочемо працювати для своїх клієнтів, залишаючись найбільш клієнтоорієнтованої компанією.

Для досягнення нашої мети необхідно мислити і діяти по-європейськи. Ми знаємо, що нам це під силу. Ми постійно вдосконалюємось і оптимізуємо власну роботу. Все заради того, щоб зробити наші послуги доступнішими, зрозумілішими і більш конкурентними.

У новому році бажаємо всім впевненості у завтрашньому дні. А СГ «PZU Україна» буде і в подальшому працювати для того, щоб ви отримували лише позитивні емоції у будь-яких життєвих ситуаціях.

Здоров’я та добробуту вам та вашим сім’ям! Хай щастить!

Завжди ваша,
СГ «PZU Україна»

Привітання з Різдвом Христовим та Новим Роком 2021

Щиро вітаємо вас з прийдешніми Різдвом Христовим та Новим Роком!

«ПЗУ Україна» стала членом Національної Асоціації Страховиків України

16 грудня 2020 року представники 31 української страхової компанії, серед яких компанії ризикового страхування – 21, а компаній страхування життя – 10, об’єдналися у Національну Асоціацію Страховиків України.

Благодійність групи «ПЗУ Україна»

На передодні дня святого Миколая, особливого свята для всіх українських діточок, у п’ятницю відбулася церемонія передачі благодійного внеску для підтримки Чортківського міського центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю "Дорога в життя" (Тернопільська область).