Підсумки діяльності української PZU за 1 пів.2015 року - зростання премій та страхових виплат

Протягом 6 місяців 2015 року страхові компанії «PZU Україна» та «PZU Україна страхування життя» зібрали майже 430 млн. грн. страхових премій, продемонструвавши динаміку зростання майже 60%. При цьому компанії дотримуються збалансованого підходу до тарифної та аквізиційної політики.

Компанія зі страхування життя на порядок збільшила обсяг страхових виплат, що є свідченням її надійності та дотримання своїх зобов’язань. В цьому році масово почали завершуватися накопичувальні десятирічні договори страхування життя. Компанія була готова до цього і успішно провела першу чергу виплат, заплатив клієнтам майже 160 млн. грн.

Всього українська Група виплатила за поточний період понад 260 млн. грн. Продовжують активно зростати показники активів обох компаній.

Докладніше ознайомитися з показниками компаній можна за посиланням.

Робимо сервіс кращим навіть там, де цього не помітно

Група ПЗУ Україна понад 26 років на українському страховому ринку. У 2014 році, застосовуючи досвід материнської польської групи PZU, ми адаптували технологію прямого врегулювання збитків та впровадили її для наших клієнтів.

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2019 рік

ПрАТ "СК "ПЗУ Україна страхування життя" щодо розміру інвестиційного доходу від інвестування коштів страхових резервів за 2019 рік.

Пам’ятаємо наших героїв

9 травня - день пам’яті великого подвигу.