Моторне (транспортне) страхове бюро України високо оцінило діяльність PZU в Україні.

Зі спеціальним листом до компанії звернувся Генеральний директор МТСБУ Борис Візиров.

"Я ціную відповідальну та активну позицію компанії", - зазначив пан Візіров. - "PZU Україна є гідним прикладом глибокої відданості своїй справі".

Він побажав компанії, "щоб багаторічний досвід, великий потенціал і сформовані ділові традиції дозволяли... і надалі залишатись лідером на ринку страхування." Генеральний директор МТСБУ засвідчив впевненність, "що темпи розвитку та новацій будуть не тільки зберігатись, а й рости".

Нагадаємо, що згідно даних Моторного (транспортного) страхового бюро України, «PZU Україна» має найвищі оцінки діяльності страховика в страхуванні ОСАЦВ і отримала «зелене світло» по всім трьом параметрам оцінки - фінансовий стан страхової компанії (СК), якість врегулювання збитків і кількість скарг клієнтів і страховиків.

Комплексне страхування виїжджаючих за кордон згідно програми «+ COVID-19»

Враховуючи досвід материнської компанії PZU S.A., що входить в одну з найбільших фінансових груп Центральної та Східної Європи, страхова компанія ПЗУ Україна поновила продукт страхування виїжджаючих за кордон, додавши у покриття програми захворювання на вірус COVID-19.

Гуманітарна допомога від Польщі Україні для протидії розповсюдженню пандемії.

Небанківська фінансова група ПЗУ Україна підтримала ініціативу, яку організував Міжнародний Фонд Солідарності разом з Міністерством Закордонних справ Польщі та за підтримки польського бізнесу.

Страхування подорожуючих іноземців Україною на випадок інфікування COVID-19

Звертаємо увагу, що з 13.07.2020 року PZU Україна почала продаж договорів за новим продуктом «Страхування подорожуючих іноземців Україною на випадок інфікування COVID-19».