Моторне (транспортне) страхове бюро України високо оцінило діяльність PZU в Україні.

Зі спеціальним листом до компанії звернувся Генеральний директор МТСБУ Борис Візиров.

"Я ціную відповідальну та активну позицію компанії", - зазначив пан Візіров. - "PZU Україна є гідним прикладом глибокої відданості своїй справі".

Він побажав компанії, "щоб багаторічний досвід, великий потенціал і сформовані ділові традиції дозволяли... і надалі залишатись лідером на ринку страхування." Генеральний директор МТСБУ засвідчив впевненність, "що темпи розвитку та новацій будуть не тільки зберігатись, а й рости".

Нагадаємо, що згідно даних Моторного (транспортного) страхового бюро України, «PZU Україна» має найвищі оцінки діяльності страховика в страхуванні ОСАЦВ і отримала «зелене світло» по всім трьом параметрам оцінки - фінансовий стан страхової компанії (СК), якість врегулювання збитків і кількість скарг клієнтів і страховиків.

Робимо сервіс кращим навіть там, де цього не помітно

Група ПЗУ Україна понад 26 років на українському страховому ринку. У 2014 році, застосовуючи досвід материнської польської групи PZU, ми адаптували технологію прямого врегулювання збитків та впровадили її для наших клієнтів.

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2019 рік

ПрАТ "СК "ПЗУ Україна страхування життя" щодо розміру інвестиційного доходу від інвестування коштів страхових резервів за 2019 рік.

Пам’ятаємо наших героїв

9 травня - день пам’яті великого подвигу.