Зростає кількість звернень за «зимовими ризиками»: будьте уважними!

Шановні друзі, інформуємо вас, що останнім часом через несприятливі погодні умови збільшилась кількість страхових випадків.

За нашою статистикою, незначних аварій взимку набагато менше. Кількість ДТП зростає незначно, але якщо події трапляються, то з більш серйозними наслідками. Наприклад, в цей час на 44% збільшується частота настання страхових випадків з тотальним знищенням автомобіля. Загалом, кількість страхових випадків у холодні місяці в порівнянні з літніми, збільшується всього на 15%, але при цьому в грошах сума виплат зростає на 175%.

Особливо будьте уважні через падіння різних предметів: падають дерева, гілки, сніг, бурульки та льодові глиби. Лише в Києві саме через такі причини «PZU Україна» протягом грудня 2012 року отримала від клієнтів вже 24 заяви.

Будьте уважними!

Режим роботи офісу PZU у Запоріжжі 10.08.2018 року

10 серпня 2018 року офіс PZU в м. Запоріжжя за адресою проспект Маяковського, 7 буде зачинено у зв’язку з плановим відключенням електромережі.

Завершено процес розподілу отриманого Додаткового інвестиційного доходу (ДІД) за 2017 рік

У ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» (Страховик) завершено процес розподілу отриманого Додаткового інвестиційного доходу (ДІД) за 2017 рік. Ця інформація вже доступна у кабінеті Клієнта PZU Life.

PZU Україна знову в топ-списку страхових компаній

PZU Україна посіла третє місце в рейтингу страхових компаній за кількістю оформлених електронних полісів автоцивілки.

click fraud detection