Зростає кількість звернень за «зимовими ризиками»: будьте уважними!

Шановні друзі, інформуємо вас, що останнім часом через несприятливі погодні умови збільшилась кількість страхових випадків.

За нашою статистикою, незначних аварій взимку набагато менше. Кількість ДТП зростає незначно, але якщо події трапляються, то з більш серйозними наслідками. Наприклад, в цей час на 44% збільшується частота настання страхових випадків з тотальним знищенням автомобіля. Загалом, кількість страхових випадків у холодні місяці в порівнянні з літніми, збільшується всього на 15%, але при цьому в грошах сума виплат зростає на 175%.

Особливо будьте уважні через падіння різних предметів: падають дерева, гілки, сніг, бурульки та льодові глиби. Лише в Києві саме через такі причини «PZU Україна» протягом грудня 2012 року отримала від клієнтів вже 24 заяви.

Будьте уважними!

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

Оголошено інвестиційний дохід за результатами 2016 року

Компанія затвердила річну прибутковість від інвестування коштів страхових резервів, сформованих за діючими договорами страхування життя за 2016 рік.

click fraud detection