Зростає кількість звернень за «зимовими ризиками»: будьте уважними!

Шановні друзі, інформуємо вас, що останнім часом через несприятливі погодні умови збільшилась кількість страхових випадків.

За нашою статистикою, незначних аварій взимку набагато менше. Кількість ДТП зростає незначно, але якщо події трапляються, то з більш серйозними наслідками. Наприклад, в цей час на 44% збільшується частота настання страхових випадків з тотальним знищенням автомобіля. Загалом, кількість страхових випадків у холодні місяці в порівнянні з літніми, збільшується всього на 15%, але при цьому в грошах сума виплат зростає на 175%.

Особливо будьте уважні через падіння різних предметів: падають дерева, гілки, сніг, бурульки та льодові глиби. Лише в Києві саме через такі причини «PZU Україна» протягом грудня 2012 року отримала від клієнтів вже 24 заяви.

Будьте уважними!

Група PZU Україна сплатила понад 140 млн. грн. податку у 2018 році

У світовій бізнес спільноті набирає популярності тренд соціальної відповідальності. В першу чергу в ньому враховується кількість створених підприємством робочих місць та об’єм сплачених податків.

Страхові продукти для корпоративного Клієнту – драйвер розвитку всього українського ринку страхування життя

Для розвитку ринку страхування життя дуже важливо, щоб населення країни мало достатній рівень фінансової грамотності та знання щодо важливості страхування життя для кожної людини. Можливість отримати такий досвід та знання дає корпоративне страхування життя. Збігнев Шолига, Генеральний директор «PZU Україна страхування життя»

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік

ПрАТ "СК "ПЗУ Україна страхування життя" щодо розміру інвестиційного доходу від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік.