Єврокомісар PZU Вам на допомогу - КАСКО без ДАІ

Для клієнтів PZU за договорами КАСКО відтепер існує безкоштовна опція "КАСКО без ДАІ", яка при настанні страхового випадку дозволяє компанії виплачувати до 100% вартості ремонту без участі ДАІ.

Головна вимога для такого спрощенного врегулювання - відсутність постраждалих людей. Крім того, водій не повинен знаходитися в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

Скористатися опцією і отримати компенсацію за договором КАСКО без виклику ДАІ можна в кількох випадках:

1 . У разі ДТП без другого учасника, якщо сума збитку не перевищує 10 тис. грн.

2 . Якщо ДТП сталося між двома учасниками, які оформили пригоду за допомогою європротоколу, а сума збитку не перевищує 25 тис. грн.

3 . У разі ДТП без іншого учасника і без обмеження за розміром збитку (до 100%) , але за умови виклику єврокомісара PZU.

Викликати єврокомісара можна безкоштовно у всіх випадках. Опція діє в тому числі і для банківських авто

Ми вважаємо, що цей фахівець стане індивідуальним помічником нашого клієнта. У багатьох ситуаціях єврокомісар PZU може самостійно оформити ДТП і надати інформацію в страхову компанію. Це позбавить автовласника і від штрафу , і від фальсифікацій з боку третіх осіб. А коли без участі інспекторів ДАІ не обійтися , - єврокомісар PZU зі свого боку фіксує ДТП і допомагає водієві в оформленні протоколу.

Як правило, фахівець прибуває на виклик протягом 40 хвилин - 1 години, і вже на місці події складає акт огляду пошкодженого авто, приймає заяву про настання страхової події і заяву на виплату страхового відшкодування.

Якщо в 2011 році середній термін врегулювання збитків становив 29 днів, то в 2012 році страхові події в середньому виплачувалися за 24 календарних дні (!) з моменту першого звернення клієнта. У 2013 році ця цифра зменшилася до 20 днів. Під будь-який заявлений збиток у PZU автоматично формуються страхові резерви, які згодом стають виплатами. За підсумками 9 міс. 2013 компанія виплатила компенсації 93% клієнтам (від загальної кількості заяв, що надійшли) на загальну суму близько 42 млн. грн.

Завдяки цій опції ми станемо виплачувати збитки наших клієнтів ще швидше.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

Оголошено інвестиційний дохід за результатами 2016 року

Компанія затвердила річну прибутковість від інвестування коштів страхових резервів, сформованих за діючими договорами страхування життя за 2016 рік.

click fraud detection