ПЕРЕМОЖЦІ ЖОВТНЯ акції «Застрахуйте майно на період подорожі та вигрйте один з 15 комлектів сигналізацій для дому AJAX»

Перша хвиля переможців за результатами акції

«Застрахуйте майно на період подорожі та виграйте один з 15 сигналізацій для дому AJAX»

П’ять переможців жовтня вже визначені!

Запрошуємо переможців отримати сертифікати на комплект сигналізації для дому компанії AJAX у відділеннях PZU, де було оформлено поліс.

Доставку подарунку, відповідно до отриманих переможцями сертифікатів здійснює партнер – компанія AJAX.

Фото звіт буде опубліковано найближчим часом.

Ви також можете стати учасником акції придбавши страховий поліс «Страхування майна» або застрахувати майно на період подорожі в одному з наших офісів в Україні.

Акція діє з 01.10.2018 по 31.12.2018 (включно)

Наступні дати підсумків акції:

• 10-14.12.18
  • 10-14.01.19

У разі купівлі поліса в інтернет-магазині необхідно підтвердити участь в акції у менеджера за телефоном 044 581 80 08

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії "ПЗУ Україна страхування життя"

«Дохід сучасного пенсіонера з Європи складається з частин, де 20% - соціальна допомога (наша державна пенсія), 30% - корпоративна пенсія від роботодавця, а 50% доходу – це пенсійні збереження в інвестиційних інструментах, включаючи страхові компанії життя. В Україні крок за кроком суспільство змінює сприйняття пенсії за радянськими лекалами до сучасного типу» - коментує Ільчук Юрій, керівник напрямку розвитку агентської мережі «ПЗУ Україна страхування життя».

Благодійність групи «ПЗУ Україна»

«ПЗУ Україна» підтримала діточок з Благодійного Фонду «Даймо Надію», місто Львів та Львівська область.

Визначено склад президії Національної асоціації страховиків України

2-го лютого 2021 року Національна асоціація страховиків України (НАСУ) визначила склад президії. Головою президії було обрано Олену Ульє, що займає пост голови правління страхової компанії «УНІКА».