PZU в черговий раз підтримала футбольний турнір SENI CUP

PZU в Україні в черговий раз підтримала футбольний турнір SENI CUP, який щорічно проходить у Києві. Цього року фінал змагань і церемонія нагородження переможців IX турніру серед вихованців психоневрологічних будинків-інтернатів України був організований за сприяння Міністерства соціальної політики України, Федерації футболу України та Асоціації футболу інвалідів України.

Генеральний директор компанії Белла-Трейд Даміан Колат зазначив, що пишається тим, що практика проведення футбольного турніру твердо закріпилася в Україні. "Цього року вже вдев'яте молоді з особливими потребами була надана можливість взяти участь у спортивних іграх, поспілкуватися з іншими учасниками змагання і відчути себе повноцінними членами суспільства", - сказав він.

"Ми вважаємо, що організатори реалізують корисний соціальний проект, який допомагає молодим людям розвиватися і змушує повірити в свої сили, - зазначив у своєму зверненні генеральний директор СК "PZU Україна Страхування життя" Збігнєв Шолига. - "Історія цього проекту говорить сама за себе. З 1992 року зі змагання в рамках одного міста турнір розрісся до міжнародних масштабів і продовжує розвиватися. Сподіваємося,  що у подальшому підтримка проекту стане ще більш суттєвою, а українським командам бажаємо перемоги на міжнародному фіналі у Польщі".

В матчах турніру брали участь 12 команд будинків-інтернатів з різних міст держави. Півгодинні міні-матчі оцінювали професійні судді Федерації футболу міста Києва. Відбулося 16 поєдинків, команди забили 39 голів. Перемогу в турнірі здобула команда Стрижавського дитячого будинку-інтернату (Вінницька обл.). Команда Почаївського психоневрологічного інтернату (Тернопільська обл.) була також обрана організаторами в пару до переможця. Ці колективи поїдуть на міжнародний фінал SENI CUP, який відбудеться 3-5 липня цього року в місті Торунь (Польща). Друге місце на турнірі посіла команда Білоцерківського дитячого будинку-інтернату Київської області. Третє місце дісталося команді Шахтарського дитячого будинку-інтернату Донецької області. Кожна з команд-переможниць одержала в подарунок почесні грамоти, медалі, кубки від організаторів і партнерів турніру, а також футбольні м'ячі та подарунки.

Акція! Виграйте подорож до Європи на двох, купуючи туристичне страхування PZU!

З 07.07.19 PZU спільно з туристичною компанією TRIDENT запустили нову акцію, учасники якої мають змогу виграти сертифікати на знижку для купівлі туристичних турів TRIDENT та подорож до Європи на дві особи. Акція діє до 07.10.2019 року (включно).

Підведено підсумки першого кварталу 2019 року за сумою виплат з обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності

PZU Україна увійшла до списку лідерів та посіла третє місце, за даними МТСБУ (Моторо (транспортне) страхове бюро України).

Група PZU Україна сплатила понад 140 млн. грн. податку у 2018 році

У світовій бізнес спільноті набирає популярності тренд соціальної відповідальності. В першу чергу в ньому враховується кількість створених підприємством робочих місць та об’єм сплачених податків.