PZU в черговий раз підтримала футбольний турнір SENI CUP

PZU в Україні в черговий раз підтримала футбольний турнір SENI CUP, який щорічно проходить у Києві. Цього року фінал змагань і церемонія нагородження переможців IX турніру серед вихованців психоневрологічних будинків-інтернатів України був організований за сприяння Міністерства соціальної політики України, Федерації футболу України та Асоціації футболу інвалідів України.

Генеральний директор компанії Белла-Трейд Даміан Колат зазначив, що пишається тим, що практика проведення футбольного турніру твердо закріпилася в Україні. "Цього року вже вдев'яте молоді з особливими потребами була надана можливість взяти участь у спортивних іграх, поспілкуватися з іншими учасниками змагання і відчути себе повноцінними членами суспільства", - сказав він.

"Ми вважаємо, що організатори реалізують корисний соціальний проект, який допомагає молодим людям розвиватися і змушує повірити в свої сили, - зазначив у своєму зверненні генеральний директор СК "PZU Україна Страхування життя" Збігнєв Шолига. - "Історія цього проекту говорить сама за себе. З 1992 року зі змагання в рамках одного міста турнір розрісся до міжнародних масштабів і продовжує розвиватися. Сподіваємося,  що у подальшому підтримка проекту стане ще більш суттєвою, а українським командам бажаємо перемоги на міжнародному фіналі у Польщі".

В матчах турніру брали участь 12 команд будинків-інтернатів з різних міст держави. Півгодинні міні-матчі оцінювали професійні судді Федерації футболу міста Києва. Відбулося 16 поєдинків, команди забили 39 голів. Перемогу в турнірі здобула команда Стрижавського дитячого будинку-інтернату (Вінницька обл.). Команда Почаївського психоневрологічного інтернату (Тернопільська обл.) була також обрана організаторами в пару до переможця. Ці колективи поїдуть на міжнародний фінал SENI CUP, який відбудеться 3-5 липня цього року в місті Торунь (Польща). Друге місце на турнірі посіла команда Білоцерківського дитячого будинку-інтернату Київської області. Третє місце дісталося команді Шахтарського дитячого будинку-інтернату Донецької області. Кожна з команд-переможниць одержала в подарунок почесні грамоти, медалі, кубки від організаторів і партнерів турніру, а також футбольні м'ячі та подарунки.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

Оголошено інвестиційний дохід за результатами 2016 року

Компанія затвердила річну прибутковість від інвестування коштів страхових резервів, сформованих за діючими договорами страхування життя за 2016 рік.

click fraud detection