До завершення конкурсу дитячого малюнку залишилося 3 дні. Ви ще маєте час

31 травня добігає кінця  конкурс "Безпечна дорога до школи". Розіграш сертифікатів на придбання електроніки відбудеться вже 1 червня. А його результати будуть оголошені протягом 3-х днів на сайті компанії.

Нагадуємо, що мета цього конкурсу не в тому, щоб навчити дітей малювати. Ми намагаємося допомогти їм засвоїти основи безпечної поведінки на дорозі. Сподіваємося, що ви, шановні батьки, візьмете активну участь у цьому навчанні.

І у нагоді вам стане наш невеличкий тест. Пройти його разом з дитиною можна за цим посиланням

Малюйте "Безпечну дорогу", відсилайте роботи за адресою doroga@pzu.com.ua  та вигравайте призи. Чекаємо на дитячі роботи ще 31 травня (включно).

Всі малюнки дуже цікаві та заслуговують на окрему презентацію, яку ми зробимо на сторінці компанії у Facebook //www.facebook.com/pzuukraine

Привітання з Різдвом Христовим

Вітаємо вас та ваші родини з Різдвом Христовим! Нехай з цим святом у кожен дім прийде мир та спокій, добро, достаток, любов, щастя та взаєморозуміння. Міцного здоров’я вам та вашим родинам, побільше радості та добрих новин. Нехай виправдаються всі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

Старт продажів страхових полісів PZU через PORTMONE.COM

Страховая компания PZU подписала партнёрское соглашение с платёжной системой PORTMONE, согласно которого теперь все клиенты сервиса смогут приобрести полисы туристического страхования выезжающих за рубеж, а так же «Зеленую карту» (страхование автогражданской ответственности для поездки за рубеж) в режиме он-лайн на странице партнёра.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

click fraud detection