Українська PZU отримала найвищу нагороду за якість обслуговування на ринку міжнародного страхування

Під час конференції з міжнародного страхування, що відбулась у квітні 2013 року в Брюсселі, PZU отримала нагороду як компанія з найкращим рівнем сервісу серед понад 120 страховиків Європи та країн СНД.

«Нагороду призначають раз на три роки шляхом закритого голосування», - повідомила керівник відділу міжнародного страхування PZU Альона Гальцова. – «І тому вона ще цінніша для нас, адже ми розуміємо, що це зважена думка багатьох спеціалістів цього ринку. Підтверджує її і велика кількість клієнтів компанії, серед яких є й такі, що співпрацюють з PZU вже понад 10 років».

«Міжнародне страхування – непростий напрямок діяльності, який потребує великого досвіду та розуміння особливостей закордонного страхування. Найскладніше - поєднати професійний досвід та вміння приводити міжнародні вимоги щодо страхування у відповідність з українськими реаліями незалежно від юрисдикції компанії», - вважає пані Гальцова.

Довідка:

PZU в Україні – це дві страхові компанії «PZU Україна» та «PZU Україна Страхування життя», що надають широкий спектр послуг страхування на ринку України з 1993 року. Українські страхові компанії входять до складу PZU - найбільшої страхової групи в Польщі з більш ніж 200-річним досвідом діяльності. Згідно з рейтингом «Standard & Poor's» Група «PZU» має високу оцінку фінансової стійкості - «А» (зі стабільною перспективою). Обсяг зібраних (брутто) премій Групи в 2012 році склав понад $5,16 млрд. Чистий прибуток PZU за 2012 р. перебільшив минулорічні показники на 38% та склав понад $1,35 млрд.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

Оголошено інвестиційний дохід за результатами 2016 року

Компанія затвердила річну прибутковість від інвестування коштів страхових резервів, сформованих за діючими договорами страхування життя за 2016 рік.

click fraud detection