Українська PZU отримала найвищу нагороду за якість обслуговування на ринку міжнародного страхування

Під час конференції з міжнародного страхування, що відбулась у квітні 2013 року в Брюсселі, PZU отримала нагороду як компанія з найкращим рівнем сервісу серед понад 120 страховиків Європи та країн СНД.

«Нагороду призначають раз на три роки шляхом закритого голосування», - повідомила керівник відділу міжнародного страхування PZU Альона Гальцова. – «І тому вона ще цінніша для нас, адже ми розуміємо, що це зважена думка багатьох спеціалістів цього ринку. Підтверджує її і велика кількість клієнтів компанії, серед яких є й такі, що співпрацюють з PZU вже понад 10 років».

«Міжнародне страхування – непростий напрямок діяльності, який потребує великого досвіду та розуміння особливостей закордонного страхування. Найскладніше - поєднати професійний досвід та вміння приводити міжнародні вимоги щодо страхування у відповідність з українськими реаліями незалежно від юрисдикції компанії», - вважає пані Гальцова.
 


Довідка:

PZU в Україні – це дві страхові компанії «PZU Україна» та «PZU Україна Страхування життя», що надають широкий спектр послуг страхування на ринку України з 1993 року. Українські страхові компанії входять до складу PZU - найбільшої страхової групи в Польщі з більш ніж 200-річним досвідом діяльності. Згідно з рейтингом «Standard & Poor's» Група «PZU» має високу оцінку фінансової стійкості - «А» (зі стабільною перспективою). Обсяг зібраних (брутто) премій Групи в 2012 році склав понад $5,16 млрд. Чистий прибуток PZU за 2012 р. перебільшив минулорічні показники на 38% та склав понад $1,35 млрд.
 

повернутися
Інші публікації
Репутація Групи «ПЗУ Україна» визнана найкращою у галузі

Репутація Групи «ПЗУ Україна» визнана найкращою у галузі

Група «ПЗУ Україна» отримала нагороду на Міжнародному форумі PRNext.

Детальніше
Акційна пропозиція від СК «ПЗУ Україна» та АТ «Кредобанк»

Акційна пропозиція від СК «ПЗУ Україна» та АТ «Кредобанк»

Оформлюйте поліс онлайн та беріть участь у акції від СК «ПЗУ Україна» та АТ «Кредобанк».

Детальніше
Введено в дію нові тарифи за договорами міжнародного страхування «Зелена картка»

Введено в дію нові тарифи за договорами міжнародного страхування «Зелена картка»

МТСБУ встановила нові розміри єдиних страхових платежів за договорами міжнародного страхування «Зелена картка».

Детальніше