Українська PZU отримала найвищу нагороду за якість обслуговування на ринку міжнародного страхування

Під час конференції з міжнародного страхування, що відбулась у квітні 2013 року в Брюсселі, PZU отримала нагороду як компанія з найкращим рівнем сервісу серед понад 120 страховиків Європи та країн СНД.

«Нагороду призначають раз на три роки шляхом закритого голосування», - повідомила керівник відділу міжнародного страхування PZU Альона Гальцова. – «І тому вона ще цінніша для нас, адже ми розуміємо, що це зважена думка багатьох спеціалістів цього ринку. Підтверджує її і велика кількість клієнтів компанії, серед яких є й такі, що співпрацюють з PZU вже понад 10 років».

«Міжнародне страхування – непростий напрямок діяльності, який потребує великого досвіду та розуміння особливостей закордонного страхування. Найскладніше - поєднати професійний досвід та вміння приводити міжнародні вимоги щодо страхування у відповідність з українськими реаліями незалежно від юрисдикції компанії», - вважає пані Гальцова.

Довідка:

PZU в Україні – це дві страхові компанії «PZU Україна» та «PZU Україна Страхування життя», що надають широкий спектр послуг страхування на ринку України з 1993 року. Українські страхові компанії входять до складу PZU - найбільшої страхової групи в Польщі з більш ніж 200-річним досвідом діяльності. Згідно з рейтингом «Standard & Poor's» Група «PZU» має високу оцінку фінансової стійкості - «А» (зі стабільною перспективою). Обсяг зібраних (брутто) премій Групи в 2012 році склав понад $5,16 млрд. Чистий прибуток PZU за 2012 р. перебільшив минулорічні показники на 38% та склав понад $1,35 млрд.

Група PZU Україна сплатила понад 140 млн. грн. податку у 2018 році

У світовій бізнес спільноті набирає популярності тренд соціальної відповідальності. В першу чергу в ньому враховується кількість створених підприємством робочих місць та об’єм сплачених податків.

Страхові продукти для корпоративного Клієнту – драйвер розвитку всього українського ринку страхування життя

Для розвитку ринку страхування життя дуже важливо, щоб населення країни мало достатній рівень фінансової грамотності та знання щодо важливості страхування життя для кожної людини. Можливість отримати такий досвід та знання дає корпоративне страхування життя. Збігнев Шолига, Генеральний директор «PZU Україна страхування життя»

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік

ПрАТ "СК "ПЗУ Україна страхування життя" щодо розміру інвестиційного доходу від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік.