До завершення конкурсу дитячого малюнку "Безпечна дорога до школи" залишилося 16 днів

Шановні панове, дякуємо за вашу активну участь у проекті "Безпечна дорога до школи". Протягом цього часу ми отримали багато дитячих малюнків, які були надіслані з вашою допомогою.

Незалежно від художнього хисту дітей, всі малюнки дуже цінні для нас, адже доводять, що ми разом робимо потрібну справу - навчаємо дітей безпеці. Сподіваємося, що наша робота допоможе школярам засвоїти елементарні правила поведінки на дорозі, і дорослі більше не будуть хапатися за серце, коли бачитимуть як діти переходять дорогу.

За підсумками конкурсу PZU розіграє серед учасників конкурсу малюнку цінні призи - сертифікати на придбання електронної техніки на суму 2 тис. грн. (1 місце) та по 1 тис. грн. за 2-е та 3-є місця. Переможця визначить комп'ютер. Докладні умови конкурсу тут.

До завершення конкурсу залишилось 16 днів. Чекаємо на дитячі роботи.

Отримай комплект шин в подарунок!

Сезон холодів вже не за горами, отже, саме час подумати про заміну шин на зимові.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

click fraud detection