До завершення конкурсу дитячого малюнку "Безпечна дорога до школи" залишилося 16 днів

Шановні панове, дякуємо за вашу активну участь у проекті "Безпечна дорога до школи". Протягом цього часу ми отримали багато дитячих малюнків, які були надіслані з вашою допомогою.

Незалежно від художнього хисту дітей, всі малюнки дуже цінні для нас, адже доводять, що ми разом робимо потрібну справу - навчаємо дітей безпеці. Сподіваємося, що наша робота допоможе школярам засвоїти елементарні правила поведінки на дорозі, і дорослі більше не будуть хапатися за серце, коли бачитимуть як діти переходять дорогу.

За підсумками конкурсу PZU розіграє серед учасників конкурсу малюнку цінні призи - сертифікати на придбання електронної техніки на суму 2 тис. грн. (1 місце) та по 1 тис. грн. за 2-е та 3-є місця. Переможця визначить комп'ютер. Докладні умови конкурсу тут.

До завершення конкурсу залишилось 16 днів. Чекаємо на дитячі роботи.

Група PZU Україна сплатила понад 140 млн. грн. податку у 2018 році

У світовій бізнес спільноті набирає популярності тренд соціальної відповідальності. В першу чергу в ньому враховується кількість створених підприємством робочих місць та об’єм сплачених податків.

Страхові продукти для корпоративного Клієнту – драйвер розвитку всього українського ринку страхування життя

Для розвитку ринку страхування життя дуже важливо, щоб населення країни мало достатній рівень фінансової грамотності та знання щодо важливості страхування життя для кожної людини. Можливість отримати такий досвід та знання дає корпоративне страхування життя. Збігнев Шолига, Генеральний директор «PZU Україна страхування життя»

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік

ПрАТ "СК "ПЗУ Україна страхування життя" щодо розміру інвестиційного доходу від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік.