СК «PZU Україна» підтвердила свій статус сумлінного страховика у ОСЦПВ

Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) в черговий раз оприлюднила деякі показники діяльності страховиків-членів МТСБУ за підсумками 1 кварталу 2012 року. СК «PZU Україна» знову отримала найвищі оцінки за всіма показниками, що оцінювалися. А саме: загальна оцінка фінансового стану, оцінка за показником «якість врегулювання збитків» та рівень скарг від страхувальників та потерпілих.

Нагадуємо, що для зручності сприйняття інформації система оцінки нагадує світлофор, де кожному світлу відповідає певна оцінка діяльності страховика: висока – зелений колір, середня – жовтий, низька – червоний.

За оцінками МТСБУ СК "PZU Україна" має зелений колір за всіма показниками.

Слід відзначити, що наша компанія зробила майже 600 виплат протягом 1 кв.2012 року і при цьому не отримала жодної скарги. Найвищу оцінку компанія отримала у таких показниках:

• Достатність активів
  • Дебіторська заборгованість
  • Частка акцій
  • Оцінка якості врегулювання
  • Загальна оцінка
PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

Оголошено інвестиційний дохід за результатами 2016 року

Компанія затвердила річну прибутковість від інвестування коштів страхових резервів, сформованих за діючими договорами страхування життя за 2016 рік.

click fraud detection