СК «PZU Україна» підтвердила свій статус сумлінного страховика у ОСЦПВ

Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) в черговий раз оприлюднила деякі показники діяльності страховиків-членів МТСБУ за підсумками 1 кварталу 2012 року. СК «PZU Україна» знову отримала найвищі оцінки за всіма показниками, що оцінювалися. А саме: загальна оцінка фінансового стану, оцінка за показником «якість врегулювання збитків» та рівень скарг від страхувальників та потерпілих.

Нагадуємо, що для зручності сприйняття інформації система оцінки нагадує світлофор, де кожному світлу відповідає певна оцінка діяльності страховика: висока – зелений колір, середня – жовтий, низька – червоний.

За оцінками МТСБУ СК "PZU Україна" має зелений колір за всіма показниками.

Слід відзначити, що наша компанія зробила майже 600 виплат протягом 1 кв.2012 року і при цьому не отримала жодної скарги. Найвищу оцінку компанія отримала у таких показниках:

• Достатність активів
  • Дебіторська заборгованість
  • Частка акцій
  • Оцінка якості врегулювання
  • Загальна оцінка
Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії "ПЗУ Україна страхування життя"

«Дохід сучасного пенсіонера з Європи складається з частин, де 20% - соціальна допомога (наша державна пенсія), 30% - корпоративна пенсія від роботодавця, а 50% доходу – це пенсійні збереження в інвестиційних інструментах, включаючи страхові компанії життя. В Україні крок за кроком суспільство змінює сприйняття пенсії за радянськими лекалами до сучасного типу» - коментує Ільчук Юрій, керівник напрямку розвитку агентської мережі «ПЗУ Україна страхування життя».

Благодійність групи «ПЗУ Україна»

«ПЗУ Україна» підтримала діточок з Благодійного Фонду «Даймо Надію», місто Львів та Львівська область.

Визначено склад президії Національної асоціації страховиків України

2-го лютого 2021 року Національна асоціація страховиків України (НАСУ) визначила склад президії. Головою президії було обрано Олену Ульє, що займає пост голови правління страхової компанії «УНІКА».