СК «PZU Україна» підтвердила свій статус сумлінного страховика у ОСЦПВ

Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) в черговий раз оприлюднила деякі показники діяльності страховиків-членів МТСБУ за підсумками 1 кварталу 2012 року. СК «PZU Україна» знову отримала найвищі оцінки за всіма показниками, що оцінювалися. А саме: загальна оцінка фінансового стану, оцінка за показником «якість врегулювання збитків» та рівень скарг від страхувальників та потерпілих.

Нагадуємо, що для зручності сприйняття інформації система оцінки нагадує світлофор, де кожному світлу відповідає певна оцінка діяльності страховика: висока – зелений колір, середня – жовтий, низька – червоний.

За оцінками МТСБУ СК "PZU Україна" має зелений колір за всіма показниками.

Слід відзначити, що наша компанія зробила майже 600 виплат протягом 1 кв.2012 року і при цьому не отримала жодної скарги. Найвищу оцінку компанія отримала у таких показниках:

• Достатність активів
  • Дебіторська заборгованість
  • Частка акцій
  • Оцінка якості врегулювання
  • Загальна оцінка
Група PZU Україна сплатила понад 140 млн. грн. податку у 2018 році

У світовій бізнес спільноті набирає популярності тренд соціальної відповідальності. В першу чергу в ньому враховується кількість створених підприємством робочих місць та об’єм сплачених податків.

Страхові продукти для корпоративного Клієнту – драйвер розвитку всього українського ринку страхування життя

Для розвитку ринку страхування життя дуже важливо, щоб населення країни мало достатній рівень фінансової грамотності та знання щодо важливості страхування життя для кожної людини. Можливість отримати такий досвід та знання дає корпоративне страхування життя. Збігнев Шолига, Генеральний директор «PZU Україна страхування життя»

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік

ПрАТ "СК "ПЗУ Україна страхування життя" щодо розміру інвестиційного доходу від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік.