СК «PZU Україна» підтвердила свій статус сумлінного страховика у ОСЦПВ

Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) в черговий раз оприлюднила деякі показники діяльності страховиків-членів МТСБУ за підсумками 1 кварталу 2012 року. СК «PZU Україна» знову отримала найвищі оцінки за всіма показниками, що оцінювалися. А саме: загальна оцінка фінансового стану, оцінка за показником «якість врегулювання збитків» та рівень скарг від страхувальників та потерпілих.

Нагадуємо, що для зручності сприйняття інформації система оцінки нагадує світлофор, де кожному світлу відповідає певна оцінка діяльності страховика: висока – зелений колір, середня – жовтий, низька – червоний.

За оцінками МТСБУ СК "PZU Україна" має зелений колір за всіма показниками.

Слід відзначити, що наша компанія зробила майже 600 виплат протягом 1 кв.2012 року і при цьому не отримала жодної скарги. Найвищу оцінку компанія отримала у таких показниках:

• Достатність активів
  • Дебіторська заборгованість
  • Частка акцій
  • Оцінка якості врегулювання
  • Загальна оцінка
Режим роботи офісу PZU у Запоріжжі 10.08.2018 року

10 серпня 2018 року офіс PZU в м. Запоріжжя за адресою проспект Маяковського, 7 буде зачинено у зв’язку з плановим відключенням електромережі.

Завершено процес розподілу отриманого Додаткового інвестиційного доходу (ДІД) за 2017 рік

У ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» (Страховик) завершено процес розподілу отриманого Додаткового інвестиційного доходу (ДІД) за 2017 рік. Ця інформація вже доступна у кабінеті Клієнта PZU Life.

PZU Україна знову в топ-списку страхових компаній

PZU Україна посіла третє місце в рейтингу страхових компаній за кількістю оформлених електронних полісів автоцивілки.

click fraud detection