«PZU Україна» - дітям. Безпечна дорога до школи 2012

Під час реалізації проекту понад 5 000 учнів молодших класів України змогли більше дізнатися про правила безпечної поведінки на дорозі.

Проект «Безпечна дорога до школи» наша компанія задумала вже досить давно. Але протягом кількох років нам доводилося його відкладати. Не дивлячись на актуальність проблеми, ми просто не мали змоги його реалізувати самотужки, а гідних партнерів знайти не вдавалося. Сьогодні це питання вирішено. Завдяки молодим та енергійним командам міжнародної студентської організації SIFE та ініціативним співробітникам «PZU Україна» ми разом зробили важливий соціальний проект.

Протягом березня-квітня понад 5 000 школярів Львова, Хмельницького, Харкова, Вінниці, Одеси, Севастополя, Іллічевська та Києва взяли участь у різноманітних навчальних заходах. Для них організували конкурси, екскурсії, ігри, розповідали казки, показували мультфільми та навіть створили комп’ютерну гру. І, звичайно ж, всі дітлахи отримали корисні подарунки.

В деяких регіонах заходи пройшли більш успішно. В інших поки ще є чого прагнути. Але у будь-якому випадку всі учасники проекту заслуговують на повагу за своє бажання допомогти дітям.

Завдяки проекту багато школярів тепер знають як поводити себе на дорозі. Це добрий результат, яким ми пишаємося. І сподіваємося, що наступного року проект стане ще більш масштабним, цікавим та корисним.

Режим роботи офісу PZU у Запоріжжі 10.08.2018 року

10 серпня 2018 року офіс PZU в м. Запоріжжя за адресою проспект Маяковського, 7 буде зачинено у зв’язку з плановим відключенням електромережі.

Завершено процес розподілу отриманого Додаткового інвестиційного доходу (ДІД) за 2017 рік

У ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» (Страховик) завершено процес розподілу отриманого Додаткового інвестиційного доходу (ДІД) за 2017 рік. Ця інформація вже доступна у кабінеті Клієнта PZU Life.

PZU Україна знову в топ-списку страхових компаній

PZU Україна посіла третє місце в рейтингу страхових компаній за кількістю оформлених електронних полісів автоцивілки.

click fraud detection