«PZU Україна» - дітям. Безпечна дорога до школи 2012

Під час реалізації проекту понад 5 000 учнів молодших класів України змогли більше дізнатися про правила безпечної поведінки на дорозі.

Проект «Безпечна дорога до школи» наша компанія задумала вже досить давно. Але протягом кількох років нам доводилося його відкладати. Не дивлячись на актуальність проблеми, ми просто не мали змоги його реалізувати самотужки, а гідних партнерів знайти не вдавалося. Сьогодні це питання вирішено. Завдяки молодим та енергійним командам міжнародної студентської організації SIFE та ініціативним співробітникам «PZU Україна» ми разом зробили важливий соціальний проект.

Протягом березня-квітня понад 5 000 школярів Львова, Хмельницького, Харкова, Вінниці, Одеси, Севастополя, Іллічевська та Києва взяли участь у різноманітних навчальних заходах. Для них організували конкурси, екскурсії, ігри, розповідали казки, показували мультфільми та навіть створили комп’ютерну гру. І, звичайно ж, всі дітлахи отримали корисні подарунки.

В деяких регіонах заходи пройшли більш успішно. В інших поки ще є чого прагнути. Але у будь-якому випадку всі учасники проекту заслуговують на повагу за своє бажання допомогти дітям.

Завдяки проекту багато школярів тепер знають як поводити себе на дорозі. Це добрий результат, яким ми пишаємося. І сподіваємося, що наступного року проект стане ще більш масштабним, цікавим та корисним.

Група PZU Україна сплатила понад 140 млн. грн. податку у 2018 році

У світовій бізнес спільноті набирає популярності тренд соціальної відповідальності. В першу чергу в ньому враховується кількість створених підприємством робочих місць та об’єм сплачених податків.

Страхові продукти для корпоративного Клієнту – драйвер розвитку всього українського ринку страхування життя

Для розвитку ринку страхування життя дуже важливо, щоб населення країни мало достатній рівень фінансової грамотності та знання щодо важливості страхування життя для кожної людини. Можливість отримати такий досвід та знання дає корпоративне страхування життя. Збігнев Шолига, Генеральний директор «PZU Україна страхування життя»

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік

ПрАТ "СК "ПЗУ Україна страхування життя" щодо розміру інвестиційного доходу від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік.