«PZU Україна» - дітям. Безпечна дорога до школи 2012

Під час реалізації проекту понад 5 000 учнів молодших класів України змогли більше дізнатися про правила безпечної поведінки на дорозі.

Проект «Безпечна дорога до школи» наша компанія задумала вже досить давно. Але протягом кількох років нам доводилося його відкладати. Не дивлячись на актуальність проблеми, ми просто не мали змоги його реалізувати самотужки, а гідних партнерів знайти не вдавалося. Сьогодні це питання вирішено. Завдяки молодим та енергійним командам міжнародної студентської організації SIFE та ініціативним співробітникам «PZU Україна» ми разом зробили важливий соціальний проект.

Протягом березня-квітня понад 5 000 школярів Львова, Хмельницького, Харкова, Вінниці, Одеси, Севастополя, Іллічевська та Києва взяли участь у різноманітних навчальних заходах. Для них організували конкурси, екскурсії, ігри, розповідали казки, показували мультфільми та навіть створили комп’ютерну гру. І, звичайно ж, всі дітлахи отримали корисні подарунки.

В деяких регіонах заходи пройшли більш успішно. В інших поки ще є чого прагнути. Але у будь-якому випадку всі учасники проекту заслуговують на повагу за своє бажання допомогти дітям.

Завдяки проекту багато школярів тепер знають як поводити себе на дорозі. Це добрий результат, яким ми пишаємося. І сподіваємося, що наступного року проект стане ще більш масштабним, цікавим та корисним.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

Оголошено інвестиційний дохід за результатами 2016 року

Компанія затвердила річну прибутковість від інвестування коштів страхових резервів, сформованих за діючими договорами страхування життя за 2016 рік.

click fraud detection