«PZU Україна» - дітям. Безпечна дорога до школи 2012

Під час реалізації проекту понад 5 000 учнів молодших класів України змогли більше дізнатися про правила безпечної поведінки на дорозі.

Проект «Безпечна дорога до школи» наша компанія задумала вже досить давно. Але протягом кількох років нам доводилося його відкладати. Не дивлячись на актуальність проблеми, ми просто не мали змоги його реалізувати самотужки, а гідних партнерів знайти не вдавалося. Сьогодні це питання вирішено. Завдяки молодим та енергійним командам міжнародної студентської організації SIFE та ініціативним співробітникам «PZU Україна» ми разом зробили важливий соціальний проект.

Протягом березня-квітня понад 5 000 школярів Львова, Хмельницького, Харкова, Вінниці, Одеси, Севастополя, Іллічевська та Києва взяли участь у різноманітних навчальних заходах. Для них організували конкурси, екскурсії, ігри, розповідали казки, показували мультфільми та навіть створили комп’ютерну гру. І, звичайно ж, всі дітлахи отримали корисні подарунки.

В деяких регіонах заходи пройшли більш успішно. В інших поки ще є чого прагнути. Але у будь-якому випадку всі учасники проекту заслуговують на повагу за своє бажання допомогти дітям.

Завдяки проекту багато школярів тепер знають як поводити себе на дорозі. Це добрий результат, яким ми пишаємося. І сподіваємося, що наступного року проект стане ще більш масштабним, цікавим та корисним.

Інсульт? Дій швидко!

Нещодавно, у центральному офісі компанії PZU Україна відбулася виставка малюнків «Інсульт? Дій швидко!» у рамках кампанії підвищення поінформованості та співпраці з благодійним фондом «Об’єднані серцем». Учні київської школи створили інформаційні плакати з метою показати основні ознаки інсульту та як треба діяти, якщо він стався. У продовженні ініціативи, куратор фонду – Д-р Кшиштоф Седлєцкі в інтерв’ю поділився важливими фактами про інсульт в Україні.

Результати першого розіграшу сертифікатів на 3 000 грн. та 2 000 грн. на купівлю туристичних турів!

Вітаємо переможців першого розіграшу сертифікатів на знижку для купівлі турів у туристичної компанії TRIDENT!

Небанківська фінансова група  PZU Україна продовжує позитивний тренд

Небанківська фінансова група PZU Україна продовжує позитивний тренд

Згідно результатів опитування конкурсу торгівельних марок «Фаворити Успіху» у 2018 році компанія PZU Україна стала лідером у комплексному рейтингу, категорія «Краща страхова компанія (страхування ризиків)»*, а PZU Україна страхування життя визнана лідером на думку знаменитостей у категорії «Програма накопичувального страхування життя»**.