«PZU Україна» входить до 10-ки компаній, що відшкодували своїм клієнтам найбільше коштів

Згідно даних Українського науково-дослідного інституту "Права та економічних досліджень", за підсумками минулого року "PZU Україна" входить до 10-ки найактивніших компаній Національного Клубу страхових виплат.

Це означає, що ми вправно платимо нашим клієнтам. Протягом минулого року компанія нарахувала до виплати понад 117 млн. гривень.

Нагадуємо, що всього в Україні працює понад 450 страхових компаній. Серед них приблизно 100 страховиків ведуть активну діяльність в галузі.

В класі "страхування відповідальності" "PZU Україна" посіла 4 місце у двадцятці компаній, що сплатили своїм клієнтам найбільше коштів.

11 місце серед 20-ки кращих у класі "страхування майна".
8 місце в класі "КАСКО".
5 місце у "страхуванні вантажів".
8 місце у класі "особисте страхування".
8 місце у "медичному страхуванні".

Довідка:

"Національний клуб страхової виплати" - це незалежний клуб, організований редакцією журналу "Страхова справа" і Страхового рейтингу "Insurance Top", об'єднує страхові компанії, які протягом фінансового року здійснили страхових виплат на суму понад 1 млн. євро і брали участь в проекті "Insurance Top".

Група PZU Україна сплатила понад 140 млн. грн. податку у 2018 році

У світовій бізнес спільноті набирає популярності тренд соціальної відповідальності. В першу чергу в ньому враховується кількість створених підприємством робочих місць та об’єм сплачених податків.

Страхові продукти для корпоративного Клієнту – драйвер розвитку всього українського ринку страхування життя

Для розвитку ринку страхування життя дуже важливо, щоб населення країни мало достатній рівень фінансової грамотності та знання щодо важливості страхування життя для кожної людини. Можливість отримати такий досвід та знання дає корпоративне страхування життя. Збігнев Шолига, Генеральний директор «PZU Україна страхування життя»

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік

ПрАТ "СК "ПЗУ Україна страхування життя" щодо розміру інвестиційного доходу від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік.