«PZU Україна» входить до 10-ки компаній, що відшкодували своїм клієнтам найбільше коштів

Згідно даних Українського науково-дослідного інституту "Права та економічних досліджень", за підсумками минулого року "PZU Україна" входить до 10-ки найактивніших компаній Національного Клубу страхових виплат.

Це означає, що ми вправно платимо нашим клієнтам. Протягом минулого року компанія нарахувала до виплати понад 117 млн. гривень.

Нагадуємо, що всього в Україні працює понад 450 страхових компаній. Серед них приблизно 100 страховиків ведуть активну діяльність в галузі.

В класі "страхування відповідальності" "PZU Україна" посіла 4 місце у двадцятці компаній, що сплатили своїм клієнтам найбільше коштів.

11 місце серед 20-ки кращих у класі "страхування майна".
8 місце в класі "КАСКО".
5 місце у "страхуванні вантажів".
8 місце у класі "особисте страхування".
8 місце у "медичному страхуванні".

Довідка:

"Національний клуб страхової виплати" - це незалежний клуб, організований редакцією журналу "Страхова справа" і Страхового рейтингу "Insurance Top", об'єднує страхові компанії, які протягом фінансового року здійснили страхових виплат на суму понад 1 млн. євро і брали участь в проекті "Insurance Top".

Отримай комплект шин в подарунок!

Сезон холодів вже не за горами, отже, саме час подумати про заміну шин на зимові.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

click fraud detection