«PZU Україна» входить до 10-ки компаній, що відшкодували своїм клієнтам найбільше коштів

Згідно даних Українського науково-дослідного інституту "Права та економічних досліджень", за підсумками минулого року "PZU Україна" входить до 10-ки найактивніших компаній Національного Клубу страхових виплат.

Це означає, що ми вправно платимо нашим клієнтам. Протягом минулого року компанія нарахувала до виплати понад 117 млн. гривень.

Нагадуємо, що всього в Україні працює понад 450 страхових компаній. Серед них приблизно 100 страховиків ведуть активну діяльність в галузі.

В класі "страхування відповідальності" "PZU Україна" посіла 4 місце у двадцятці компаній, що сплатили своїм клієнтам найбільше коштів.

11 місце серед 20-ки кращих у класі "страхування майна".
8 місце в класі "КАСКО".
5 місце у "страхуванні вантажів".
8 місце у класі "особисте страхування".
8 місце у "медичному страхуванні".

Довідка:

"Національний клуб страхової виплати" - це незалежний клуб, організований редакцією журналу "Страхова справа" і Страхового рейтингу "Insurance Top", об'єднує страхові компанії, які протягом фінансового року здійснили страхових виплат на суму понад 1 млн. євро і брали участь в проекті "Insurance Top".

Режим роботи офісу PZU у Запоріжжі 10.08.2018 року

10 серпня 2018 року офіс PZU в м. Запоріжжя за адресою проспект Маяковського, 7 буде зачинено у зв’язку з плановим відключенням електромережі.

Завершено процес розподілу отриманого Додаткового інвестиційного доходу (ДІД) за 2017 рік

У ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» (Страховик) завершено процес розподілу отриманого Додаткового інвестиційного доходу (ДІД) за 2017 рік. Ця інформація вже доступна у кабінеті Клієнта PZU Life.

PZU Україна знову в топ-списку страхових компаній

PZU Україна посіла третє місце в рейтингу страхових компаній за кількістю оформлених електронних полісів автоцивілки.

click fraud detection