«PZU Україна»: «Безпечна дорога до школи» - дітям

Страхова Група «PZU Україна» та міжнародна студентська організація SIFE розпочали просвітницький проект для школярів початкових класів, що отримав назву «Безпечна дорога до школи».

Понад 350 українських студентів та спеціалістів компанії будуть навчати дітей дорожній грамоті за допомогою ігор, анімаційних фільмів, казок та малюнків. Протягом березня – квітня понад 10 000 школярів Львова, Хмельницького, Харкова, Вінниці, Одеси, Севастополя, Іллічевська та Києва візьмуть участь у різноманітних навчальних заходах. Для них організують конкурси, екскурсії інтерактивні тренінги та навіть програмують комп’ютерну гру. Також на дітлахів чекають корисні подарунки.

«Працюючи на ринку автотранспортного страхування, ми щодня стикаємося з випадками, що трапляються на дорогах, - розповідає директор департаменту продажу Страхової групи «PZU Україна» Василь Дужак. – «І більшість з них – через недотримання правил дорожнього руху. Але не через те, що дорослі люди їх не знають, а тому, що несерйозно ставляться до дороги, наражаючи на небезпеку себе та оточуючих. Саме тому ми вирішили організувати цей соціальний проект. Він має не тільки допомогти у навчанні дітей дорожній грамоті, але й звернути увагу дорослих на проблему».

Судячи з перших відгуків дітей та вчителів, школярі з цікавістю ставляться до нових незвичайних «уроків», що запропонували організатори. Сподіваємося, що завдяки проекту дорога до школи дійсно стане для дітей безпечнішою.

Отримай комплект шин в подарунок!

Сезон холодів вже не за горами, отже, саме час подумати про заміну шин на зимові.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

click fraud detection