«PZU Україна»: «Безпечна дорога до школи» - дітям

Страхова Група «PZU Україна» та міжнародна студентська організація SIFE розпочали просвітницький проект для школярів початкових класів, що отримав назву «Безпечна дорога до школи».

Понад 350 українських студентів та спеціалістів компанії будуть навчати дітей дорожній грамоті за допомогою ігор, анімаційних фільмів, казок та малюнків. Протягом березня – квітня понад 10 000 школярів Львова, Хмельницького, Харкова, Вінниці, Одеси, Севастополя, Іллічевська та Києва візьмуть участь у різноманітних навчальних заходах. Для них організують конкурси, екскурсії інтерактивні тренінги та навіть програмують комп’ютерну гру. Також на дітлахів чекають корисні подарунки.

«Працюючи на ринку автотранспортного страхування, ми щодня стикаємося з випадками, що трапляються на дорогах, - розповідає директор департаменту продажу Страхової групи «PZU Україна» Василь Дужак. – «І більшість з них – через недотримання правил дорожнього руху. Але не через те, що дорослі люди їх не знають, а тому, що несерйозно ставляться до дороги, наражаючи на небезпеку себе та оточуючих. Саме тому ми вирішили організувати цей соціальний проект. Він має не тільки допомогти у навчанні дітей дорожній грамоті, але й звернути увагу дорослих на проблему».

Судячи з перших відгуків дітей та вчителів, школярі з цікавістю ставляться до нових незвичайних «уроків», що запропонували організатори. Сподіваємося, що завдяки проекту дорога до школи дійсно стане для дітей безпечнішою.

Режим роботи офісу PZU у Запоріжжі 10.08.2018 року

10 серпня 2018 року офіс PZU в м. Запоріжжя за адресою проспект Маяковського, 7 буде зачинено у зв’язку з плановим відключенням електромережі.

Завершено процес розподілу отриманого Додаткового інвестиційного доходу (ДІД) за 2017 рік

У ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» (Страховик) завершено процес розподілу отриманого Додаткового інвестиційного доходу (ДІД) за 2017 рік. Ця інформація вже доступна у кабінеті Клієнта PZU Life.

PZU Україна знову в топ-списку страхових компаній

PZU Україна посіла третє місце в рейтингу страхових компаній за кількістю оформлених електронних полісів автоцивілки.

click fraud detection