Шини до машини. Підведені підсумки акції «Повний привід застрахуватись»

120 автомобільних шин, 300 рукавиць-скребків та понад 5 000 фірмових кишень для кріплення полісу подарувала СГ «PZU Україна» водіям, що турбувались у минулому році про свій страховий захист. Під час акції, яка тривала протягом жовтня-грудня 2011 року, на спеціальному промо-сайті компанії зареєструвались 18 494 особи.

Дякуємо за ваш вибір!

Участь у розіграші цінних призів* мали можливість взяти будь-які клієнти компанії, що придбали поліс ОСЦПВ протягом всього 2011 року та зареєстрували його на спеціальному промо-сайті акції www.osago-pzu.com.ua

Ще раз повідомляємо, що власниками подарункових комплектів шин стали: Василь Госедло (Івано-Франківськ), Юрій Данилевський (Київ), Юрій Кузьмич (Луцьк), Володимир Єрьомін (Луганськ), Михайло Блаженков (Запоріжжя), Андрій Золочевський (Харків), Олександр Мокроцький (Хмельницький), Андрій Кались (Львів), Марія Кулицька (Донецьк), Сергій Образцов (Миколаїв), Петро Дерех (Тернопіль), Андрій Попов (Запоріжжя), Андрій Романов (Рівне), Богдан Любас (Львів), Рудольф Чех (Львів), Юрій Худзік (Львів), Володимир Бутинский (Львів), Сергій Сардаковський (Житомир), Ярослав Кащук (Львів), Юрій Денисенко (Черкаси), Вадим Стасенко (Миколаїв), Сергій Пономаренко (Київ), Віктор Мельник (Хмельницький), Ігор Карпов (Донецьк), Богдан Гарасевич (Львів), Сергій Петрушко (Чернігів), Ігор Профатило (Дніпропетровськ), Сергій Нарушинський (Луцьк), Віталій Баканов (Миколаїв), Сергій Равлюк (Чернівці).

Вітаємо переможців та зауважуємо, що незважаючи на закінчення акції, СГ «PZU Україна» із задоволенням буде і надалі опікуватися своїми клієнтами. Протягом цього року ми плануємо докласти ще більше зусиль, щоб зробити обслуговування максимально комфортним для вас.

*З докладними умовами акції можна ознайомитися на сайті www.osago-pzu.com.ua

Отримай комплект шин в подарунок!

Сезон холодів вже не за горами, отже, саме час подумати про заміну шин на зимові.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

click fraud detection