Шини до машини. Підведені підсумки акції «Повний привід застрахуватись»

120 автомобільних шин, 300 рукавиць-скребків та понад 5 000 фірмових кишень для кріплення полісу подарувала СГ «PZU Україна» водіям, що турбувались у минулому році про свій страховий захист. Під час акції, яка тривала протягом жовтня-грудня 2011 року, на спеціальному промо-сайті компанії зареєструвались 18 494 особи.

Дякуємо за ваш вибір!

Участь у розіграші цінних призів* мали можливість взяти будь-які клієнти компанії, що придбали поліс ОСЦПВ протягом всього 2011 року та зареєстрували його на спеціальному промо-сайті акції www.osago-pzu.com.ua

Ще раз повідомляємо, що власниками подарункових комплектів шин стали: Василь Госедло (Івано-Франківськ), Юрій Данилевський (Київ), Юрій Кузьмич (Луцьк), Володимир Єрьомін (Луганськ), Михайло Блаженков (Запоріжжя), Андрій Золочевський (Харків), Олександр Мокроцький (Хмельницький), Андрій Кались (Львів), Марія Кулицька (Донецьк), Сергій Образцов (Миколаїв), Петро Дерех (Тернопіль), Андрій Попов (Запоріжжя), Андрій Романов (Рівне), Богдан Любас (Львів), Рудольф Чех (Львів), Юрій Худзік (Львів), Володимир Бутинский (Львів), Сергій Сардаковський (Житомир), Ярослав Кащук (Львів), Юрій Денисенко (Черкаси), Вадим Стасенко (Миколаїв), Сергій Пономаренко (Київ), Віктор Мельник (Хмельницький), Ігор Карпов (Донецьк), Богдан Гарасевич (Львів), Сергій Петрушко (Чернігів), Ігор Профатило (Дніпропетровськ), Сергій Нарушинський (Луцьк), Віталій Баканов (Миколаїв), Сергій Равлюк (Чернівці).

Вітаємо переможців та зауважуємо, що незважаючи на закінчення акції, СГ «PZU Україна» із задоволенням буде і надалі опікуватися своїми клієнтами. Протягом цього року ми плануємо докласти ще більше зусиль, щоб зробити обслуговування максимально комфортним для вас.

*З докладними умовами акції можна ознайомитися на сайті www.osago-pzu.com.ua

Група PZU Україна сплатила понад 140 млн. грн. податку у 2018 році

У світовій бізнес спільноті набирає популярності тренд соціальної відповідальності. В першу чергу в ньому враховується кількість створених підприємством робочих місць та об’єм сплачених податків.

Страхові продукти для корпоративного Клієнту – драйвер розвитку всього українського ринку страхування життя

Для розвитку ринку страхування життя дуже важливо, щоб населення країни мало достатній рівень фінансової грамотності та знання щодо важливості страхування життя для кожної людини. Можливість отримати такий досвід та знання дає корпоративне страхування життя. Збігнев Шолига, Генеральний директор «PZU Україна страхування життя»

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік

ПрАТ "СК "ПЗУ Україна страхування життя" щодо розміру інвестиційного доходу від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік.