Шини до машини. Підведені підсумки акції «Повний привід застрахуватись»

120 автомобільних шин, 300 рукавиць-скребків та понад 5 000 фірмових кишень для кріплення полісу подарувала СГ «PZU Україна» водіям, що турбувались у минулому році про свій страховий захист. Під час акції, яка тривала протягом жовтня-грудня 2011 року, на спеціальному промо-сайті компанії зареєструвались 18 494 особи.

Дякуємо за ваш вибір!

Участь у розіграші цінних призів* мали можливість взяти будь-які клієнти компанії, що придбали поліс ОСЦПВ протягом всього 2011 року та зареєстрували його на спеціальному промо-сайті акції www.osago-pzu.com.ua

Ще раз повідомляємо, що власниками подарункових комплектів шин стали: Василь Госедло (Івано-Франківськ), Юрій Данилевський (Київ), Юрій Кузьмич (Луцьк), Володимир Єрьомін (Луганськ), Михайло Блаженков (Запоріжжя), Андрій Золочевський (Харків), Олександр Мокроцький (Хмельницький), Андрій Кались (Львів), Марія Кулицька (Донецьк), Сергій Образцов (Миколаїв), Петро Дерех (Тернопіль), Андрій Попов (Запоріжжя), Андрій Романов (Рівне), Богдан Любас (Львів), Рудольф Чех (Львів), Юрій Худзік (Львів), Володимир Бутинский (Львів), Сергій Сардаковський (Житомир), Ярослав Кащук (Львів), Юрій Денисенко (Черкаси), Вадим Стасенко (Миколаїв), Сергій Пономаренко (Київ), Віктор Мельник (Хмельницький), Ігор Карпов (Донецьк), Богдан Гарасевич (Львів), Сергій Петрушко (Чернігів), Ігор Профатило (Дніпропетровськ), Сергій Нарушинський (Луцьк), Віталій Баканов (Миколаїв), Сергій Равлюк (Чернівці).

Вітаємо переможців та зауважуємо, що незважаючи на закінчення акції, СГ «PZU Україна» із задоволенням буде і надалі опікуватися своїми клієнтами. Протягом цього року ми плануємо докласти ще більше зусиль, щоб зробити обслуговування максимально комфортним для вас.

*З докладними умовами акції можна ознайомитися на сайті www.osago-pzu.com.ua

Режим роботи офісу PZU у Запоріжжі 10.08.2018 року

10 серпня 2018 року офіс PZU в м. Запоріжжя за адресою проспект Маяковського, 7 буде зачинено у зв’язку з плановим відключенням електромережі.

Завершено процес розподілу отриманого Додаткового інвестиційного доходу (ДІД) за 2017 рік

У ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» (Страховик) завершено процес розподілу отриманого Додаткового інвестиційного доходу (ДІД) за 2017 рік. Ця інформація вже доступна у кабінеті Клієнта PZU Life.

PZU Україна знову в топ-списку страхових компаній

PZU Україна посіла третє місце в рейтингу страхових компаній за кількістю оформлених електронних полісів автоцивілки.

click fraud detection