СГ «PZU Україна» застрахувала волонтерів УЄФА на Євро-2012

Усього СГ «PZU Україна» застрахує близько 3000 осіб у чотирьох приймаючих містах України. Захист першої групи 380 волонтерів почав діяти ще в наприкінці 2011 року. Через те, що допомога більшості волонтерів знадобиться безпосередньо під час проведення турніру, тому й застраховані вони будуть на відповідний період лише після підписання договору про волонтерську діяльність. Але, незважаючи на це, СГ «PZU Україна» забезпечить страховий захист кожного волонтера. «Сам факт страхування помічників турніру - це показник високого рівня відповідальності Оргкомітету «Євро-2012 Україні», - вважає директор департаменту організації та розвитку продажів СГ« PZU Україна» Василь Дужак. - «А враховуючи масштабність та різноманітність діяльності волонтерів, це досить передбачливе рішення».

За інформацією Оргкомітету «Євро-2012 Україні», УЄФА визначив перелік 20 напрямків роботи для помічників турніру, включаючи роботу на стадіонах, в аеропортах і готелях, де будуть знаходитися штаб-квартири УЄФА. Крім цього, волонтери будуть задіяні у координації глобальної програми харчування різних груп, організації матчів, починаючи від підготовки роздягалень, технічного та інформаційного супроводу команд, до допомоги в допінг-контролі, координації перебування збірних команд в тренувальних центрах.

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2021 рік

Фінансові показники з інвестиційним доходом за 2021 рік

Привітання зі святом Великодня!

Вітаємо Вас зі світлим святом Великодня! Бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, гармонії та більше радісних митей.

ТОП-7 актуальних запитань по ДМС

Турбота про здоров’я клієнтів – це основна наша задача. Компанія «ПЗУ Україна» продовжує працювати у цей складний для нас усіх час та дбати про те, щоб кожен наш клієнт отримав необхідну медичну допомогу у найкоротші терміни.