СГ «PZU Україна» застрахувала волонтерів УЄФА на Євро-2012

Усього СГ «PZU Україна» застрахує близько 3000 осіб у чотирьох приймаючих містах України. Захист першої групи 380 волонтерів почав діяти ще в наприкінці 2011 року. Через те, що допомога більшості волонтерів знадобиться безпосередньо під час проведення турніру, тому й застраховані вони будуть на відповідний період лише після підписання договору про волонтерську діяльність. Але, незважаючи на це, СГ «PZU Україна» забезпечить страховий захист кожного волонтера. «Сам факт страхування помічників турніру - це показник високого рівня відповідальності Оргкомітету «Євро-2012 Україні», - вважає директор департаменту організації та розвитку продажів СГ« PZU Україна» Василь Дужак. - «А враховуючи масштабність та різноманітність діяльності волонтерів, це досить передбачливе рішення».

За інформацією Оргкомітету «Євро-2012 Україні», УЄФА визначив перелік 20 напрямків роботи для помічників турніру, включаючи роботу на стадіонах, в аеропортах і готелях, де будуть знаходитися штаб-квартири УЄФА. Крім цього, волонтери будуть задіяні у координації глобальної програми харчування різних груп, організації матчів, починаючи від підготовки роздягалень, технічного та інформаційного супроводу команд, до допомоги в допінг-контролі, координації перебування збірних команд в тренувальних центрах.

PZU Україна знову в топ-списку страхових компаній

PZU Україна посіла третє місце в рейтингу страхових компаній за кількістю оформлених електронних полісів автоцивілки.

Вітаємо зі Святом Великодня!

Нехай цей світлий день принесе радість і спокій. Бажаємо лише хорошого настрою та взаєморозуміння з близькими людьми. Родинної злагоди Вам та здоров’я протягом усього року!

Зі святом весни!

Дорога, неймовірна, чарівна Пані! Адресуємо Вам палкі вітання з нагоди Дня весни. Недарма найніжніша пора року розпочинається з Вашого свята: Ви несете любов до життя і красу.

click fraud detection