СГ «PZU Україна» застрахувала волонтерів УЄФА на Євро-2012

Усього СГ «PZU Україна» застрахує близько 3000 осіб у чотирьох приймаючих містах України. Захист першої групи 380 волонтерів почав діяти ще в наприкінці 2011 року. Через те, що допомога більшості волонтерів знадобиться безпосередньо під час проведення турніру, тому й застраховані вони будуть на відповідний період лише після підписання договору про волонтерську діяльність. Але, незважаючи на це, СГ «PZU Україна» забезпечить страховий захист кожного волонтера. «Сам факт страхування помічників турніру - це показник високого рівня відповідальності Оргкомітету «Євро-2012 Україні», - вважає директор департаменту організації та розвитку продажів СГ« PZU Україна» Василь Дужак. - «А враховуючи масштабність та різноманітність діяльності волонтерів, це досить передбачливе рішення».

За інформацією Оргкомітету «Євро-2012 Україні», УЄФА визначив перелік 20 напрямків роботи для помічників турніру, включаючи роботу на стадіонах, в аеропортах і готелях, де будуть знаходитися штаб-квартири УЄФА. Крім цього, волонтери будуть задіяні у координації глобальної програми харчування різних груп, організації матчів, починаючи від підготовки роздягалень, технічного та інформаційного супроводу команд, до допомоги в допінг-контролі, координації перебування збірних команд в тренувальних центрах.

«ПЗУ Україна» пропонує вигідні ціни на КАСКО для Land Rover

Наші тарифи для автомобілів цього британського бренду віком понад 9 років стартують від 2,8% вартості машини.  КАСКО на новий позашляховик цієї марки ми продаємо ще дешевше – від 2,4% вартості автомобіля.

Змінюйте шини до 15 листопада

У перші тижні листопада вранішня і вечірня температура у більшості регіонів України є меншою +7 градусів. Це головна ознака того, що автомобілістам пора змінювати літні шини своїх машин на зимові.

Вітаємо із Днем захисників і захисниць України!

Сьогодні українці відзначають День захисників і захисниць України. ПЗУ Україна також вітає зі святом!