Шановні клієнти та партнери, дорогі друзі, прийміть наші щирі вітання з Новим 2012 роком і дозвольте побажати всім всього найкращого!

У першу чергу хочемо подякувати за співпрацю та вашу довіру. Без вас ми ніколи б не змогли продемонструвати такої високої якості роботи і росту. Всі нові продукти, які були розроблені цього року, оптимізація наших внутрішніх бізнес-процесів, всі інші покращення були зроблені з однією метою – стати кращими для вас. Ми сподіваємося, що ви залишилися задоволені нашою роботою, і хочемо виправдовувати ваші сподівання і надалі. Бажаємо всім процвітання, впевненості і ще більше позитивних емоцій. А Страхова Група «PZU Україна» зробить для цього все можливе і завжди підтримає вас.

Отримай комплект шин в подарунок!

Сезон холодів вже не за горами, отже, саме час подумати про заміну шин на зимові.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

click fraud detection