Шановні клієнти та партнери, дорогі друзі, прийміть наші щирі вітання з Новим 2012 роком і дозвольте побажати всім всього найкращого!

У першу чергу хочемо подякувати за співпрацю та вашу довіру. Без вас ми ніколи б не змогли продемонструвати такої високої якості роботи і росту. Всі нові продукти, які були розроблені цього року, оптимізація наших внутрішніх бізнес-процесів, всі інші покращення були зроблені з однією метою – стати кращими для вас. Ми сподіваємося, що ви залишилися задоволені нашою роботою, і хочемо виправдовувати ваші сподівання і надалі. Бажаємо всім процвітання, впевненості і ще більше позитивних емоцій. А Страхова Група «PZU Україна» зробить для цього все можливе і завжди підтримає вас.

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії "ПЗУ Україна страхування життя"

«Дохід сучасного пенсіонера з Європи складається з частин, де 20% - соціальна допомога (наша державна пенсія), 30% - корпоративна пенсія від роботодавця, а 50% доходу – це пенсійні збереження в інвестиційних інструментах, включаючи страхові компанії життя. В Україні крок за кроком суспільство змінює сприйняття пенсії за радянськими лекалами до сучасного типу» - коментує Ільчук Юрій, керівник напрямку розвитку агентської мережі «ПЗУ Україна страхування життя».

Благодійність групи «ПЗУ Україна»

«ПЗУ Україна» підтримала діточок з Благодійного Фонду «Даймо Надію», місто Львів та Львівська область.

Визначено склад президії Національної асоціації страховиків України

2-го лютого 2021 року Національна асоціація страховиків України (НАСУ) визначила склад президії. Головою президії було обрано Олену Ульє, що займає пост голови правління страхової компанії «УНІКА».