Шановні клієнти та партнери, дорогі друзі, прийміть наші щирі вітання з Новим 2012 роком і дозвольте побажати всім всього найкращого!

У першу чергу хочемо подякувати за співпрацю та вашу довіру. Без вас ми ніколи б не змогли продемонструвати такої високої якості роботи і росту. Всі нові продукти, які були розроблені цього року, оптимізація наших внутрішніх бізнес-процесів, всі інші покращення були зроблені з однією метою – стати кращими для вас. Ми сподіваємося, що ви залишилися задоволені нашою роботою, і хочемо виправдовувати ваші сподівання і надалі. Бажаємо всім процвітання, впевненості і ще більше позитивних емоцій. А Страхова Група «PZU Україна» зробить для цього все можливе і завжди підтримає вас.

Привітання з Різдвом Христовим

Вітаємо вас та ваші родини з Різдвом Христовим! Нехай з цим святом у кожен дім прийде мир та спокій, добро, достаток, любов, щастя та взаєморозуміння. Міцного здоров’я вам та вашим родинам, побільше радості та добрих новин. Нехай виправдаються всі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

Старт продажів страхових полісів PZU через PORTMONE.COM

Страховая компания PZU подписала партнёрское соглашение с платёжной системой PORTMONE, согласно которого теперь все клиенты сервиса смогут приобрести полисы туристического страхования выезжающих за рубеж, а так же «Зеленую карту» (страхование автогражданской ответственности для поездки за рубеж) в режиме он-лайн на странице партнёра.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

click fraud detection