Автоцивілка та шини до машини – повний привід застрахуватись!

Протягом акції, яка триватиме з 1 жовтня до 31 грудня, 120 шин знайдуть своїх власників. Серед інших подарунків – не менш корисні та зручні рукавиці-скребки для чистки скла авто, а також фірмові кишеньки для закріплення полісу в авто.

Щоб взяти участь у розіграші, достатньо зареєструвати свій поліс на спеціальному промо-сайті компанії www.osago-pzu.com.ua та чекати на результати 31 жовтня, 30 листопада та 31 грудня, коли будуть визначатися переможці.

А якщо ви замовите автоцивілку через платіжну систему I-box, то ми безкоштовно доставимо поліс за будь-якою адресою в межах України.

Це повний привід застрахуватись! До того ж, якщо вам подобається рівень сервісу PZU, - це привід рекомендувати нас своїм знайомим та друзям, а для нас - подарувати вам картку «PZU Assistance». Власник такої картки протягом 180 днів може безкоштовно скористатися послугою евакуатора у разі поломки автомобіля або ДТП, а також замінити пошкоджене колесо на запасне.

*З докладними умовами акції можна ознайомитися на сайті www.osago-pzu.com.ua

Комплексне страхування виїжджаючих за кордон згідно програми «+ COVID-19»

Враховуючи досвід материнської компанії PZU S.A., що входить в одну з найбільших фінансових груп Центральної та Східної Європи, страхова компанія ПЗУ Україна поновила продукт страхування виїжджаючих за кордон, додавши у покриття програми захворювання на вірус COVID-19.

Гуманітарна допомога від Польщі Україні для протидії розповсюдженню пандемії.

Небанківська фінансова група ПЗУ Україна підтримала ініціативу, яку організував Міжнародний Фонд Солідарності разом з Міністерством Закордонних справ Польщі та за підтримки польського бізнесу.

Страхування подорожуючих іноземців Україною на випадок інфікування COVID-19

Звертаємо увагу, що з 13.07.2020 року PZU Україна почала продаж договорів за новим продуктом «Страхування подорожуючих іноземців Україною на випадок інфікування COVID-19».