Автоцивілка та шини до машини – повний привід застрахуватись!

Протягом акції, яка триватиме з 1 жовтня до 31 грудня, 120 шин знайдуть своїх власників. Серед інших подарунків – не менш корисні та зручні рукавиці-скребки для чистки скла авто, а також фірмові кишеньки для закріплення полісу в авто.

Щоб взяти участь у розіграші, достатньо зареєструвати свій поліс на спеціальному промо-сайті компанії www.osago-pzu.com.ua та чекати на результати 31 жовтня, 30 листопада та 31 грудня, коли будуть визначатися переможці.

А якщо ви замовите автоцивілку через платіжну систему I-box, то ми безкоштовно доставимо поліс за будь-якою адресою в межах України.

Це повний привід застрахуватись! До того ж, якщо вам подобається рівень сервісу PZU, - це привід рекомендувати нас своїм знайомим та друзям, а для нас - подарувати вам картку «PZU Assistance». Власник такої картки протягом 180 днів може безкоштовно скористатися послугою евакуатора у разі поломки автомобіля або ДТП, а також замінити пошкоджене колесо на запасне.

*З докладними умовами акції можна ознайомитися на сайті www.osago-pzu.com.ua

Отримай комплект шин в подарунок!

Сезон холодів вже не за горами, отже, саме час подумати про заміну шин на зимові.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

click fraud detection