Автоцивілка та шини до машини – повний привід застрахуватись!

Протягом акції, яка триватиме з 1 жовтня до 31 грудня, 120 шин знайдуть своїх власників. Серед інших подарунків – не менш корисні та зручні рукавиці-скребки для чистки скла авто, а також фірмові кишеньки для закріплення полісу в авто.

Щоб взяти участь у розіграші, достатньо зареєструвати свій поліс на спеціальному промо-сайті компанії www.osago-pzu.com.ua та чекати на результати 31 жовтня, 30 листопада та 31 грудня, коли будуть визначатися переможці.

А якщо ви замовите автоцивілку через платіжну систему I-box, то ми безкоштовно доставимо поліс за будь-якою адресою в межах України.

Це повний привід застрахуватись! До того ж, якщо вам подобається рівень сервісу PZU, - це привід рекомендувати нас своїм знайомим та друзям, а для нас - подарувати вам картку «PZU Assistance». Власник такої картки протягом 180 днів може безкоштовно скористатися послугою евакуатора у разі поломки автомобіля або ДТП, а також замінити пошкоджене колесо на запасне.

*З докладними умовами акції можна ознайомитися на сайті www.osago-pzu.com.ua

Режим роботи офісу PZU у Запоріжжі 10.08.2018 року

10 серпня 2018 року офіс PZU в м. Запоріжжя за адресою проспект Маяковського, 7 буде зачинено у зв’язку з плановим відключенням електромережі.

Завершено процес розподілу отриманого Додаткового інвестиційного доходу (ДІД) за 2017 рік

У ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» (Страховик) завершено процес розподілу отриманого Додаткового інвестиційного доходу (ДІД) за 2017 рік. Ця інформація вже доступна у кабінеті Клієнта PZU Life.

PZU Україна знову в топ-списку страхових компаній

PZU Україна посіла третє місце в рейтингу страхових компаній за кількістю оформлених електронних полісів автоцивілки.

click fraud detection