Автоцивілка та шини до машини – повний привід застрахуватись!

Протягом акції, яка триватиме з 1 жовтня до 31 грудня, 120 шин знайдуть своїх власників. Серед інших подарунків – не менш корисні та зручні рукавиці-скребки для чистки скла авто, а також фірмові кишеньки для закріплення полісу в авто.

Щоб взяти участь у розіграші, достатньо зареєструвати свій поліс на спеціальному промо-сайті компанії www.osago-pzu.com.ua та чекати на результати 31 жовтня, 30 листопада та 31 грудня, коли будуть визначатися переможці.

А якщо ви замовите автоцивілку через платіжну систему I-box, то ми безкоштовно доставимо поліс за будь-якою адресою в межах України.

Це повний привід застрахуватись! До того ж, якщо вам подобається рівень сервісу PZU, - це привід рекомендувати нас своїм знайомим та друзям, а для нас - подарувати вам картку «PZU Assistance». Власник такої картки протягом 180 днів може безкоштовно скористатися послугою евакуатора у разі поломки автомобіля або ДТП, а також замінити пошкоджене колесо на запасне.

*З докладними умовами акції можна ознайомитися на сайті www.osago-pzu.com.ua

Група PZU Україна сплатила понад 140 млн. грн. податку у 2018 році

У світовій бізнес спільноті набирає популярності тренд соціальної відповідальності. В першу чергу в ньому враховується кількість створених підприємством робочих місць та об’єм сплачених податків.

Страхові продукти для корпоративного Клієнту – драйвер розвитку всього українського ринку страхування життя

Для розвитку ринку страхування життя дуже важливо, щоб населення країни мало достатній рівень фінансової грамотності та знання щодо важливості страхування життя для кожної людини. Можливість отримати такий досвід та знання дає корпоративне страхування життя. Збігнев Шолига, Генеральний директор «PZU Україна страхування життя»

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік

ПрАТ "СК "ПЗУ Україна страхування життя" щодо розміру інвестиційного доходу від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік.