Цінову пропозицію на КАСКО «Колір авто» продовжено до 31 серпня 2011 року

Нагадуємо, що СК «PZU Україна» завжди намагалася формувати гнучкі тарифи на страхування авто, а з 15 квітня по 15 липня оголосила, що можна зменшити вартість страховки КАСКО і зекономити завдяки кольору вашого авто. СК «PZU Україна» з вдячністю відзначає, що протягом квітня-липня цього року цією можливістю скористалося понад 4 000 осіб.
Враховуючи популярність цінової пропозиції, СК «PZU Україна» продовжує термін її дії до 31 серпня 2011 року.

Також СК «PZU Україна» прикладає багато зусиль для покращення рівня обслуговування клієнтів. Позитивні результати показують наші опитування, що були проведені у травні серед тих клієнтів, хто мав збитки за програмами страхування КАСКО. Ми з’ясували, що 89% таких клієнтів задоволені якістю обслуговування, і планують купити поліс КАСКО та продовжити співпрацю з СК «PZU Україна».

Дякуємо за довіру та рекомендації!

Група PZU Україна сплатила понад 140 млн. грн. податку у 2018 році

У світовій бізнес спільноті набирає популярності тренд соціальної відповідальності. В першу чергу в ньому враховується кількість створених підприємством робочих місць та об’єм сплачених податків.

Страхові продукти для корпоративного Клієнту – драйвер розвитку всього українського ринку страхування життя

Для розвитку ринку страхування життя дуже важливо, щоб населення країни мало достатній рівень фінансової грамотності та знання щодо важливості страхування життя для кожної людини. Можливість отримати такий досвід та знання дає корпоративне страхування життя. Збігнев Шолига, Генеральний директор «PZU Україна страхування життя»

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік

ПрАТ "СК "ПЗУ Україна страхування життя" щодо розміру інвестиційного доходу від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік.