Цінову пропозицію на КАСКО «Колір авто» продовжено до 31 серпня 2011 року

Нагадуємо, що СК «PZU Україна» завжди намагалася формувати гнучкі тарифи на страхування авто, а з 15 квітня по 15 липня оголосила, що можна зменшити вартість страховки КАСКО і зекономити завдяки кольору вашого авто. СК «PZU Україна» з вдячністю відзначає, що протягом квітня-липня цього року цією можливістю скористалося понад 4 000 осіб.
Враховуючи популярність цінової пропозиції, СК «PZU Україна» продовжує термін її дії до 31 серпня 2011 року.

Також СК «PZU Україна» прикладає багато зусиль для покращення рівня обслуговування клієнтів. Позитивні результати показують наші опитування, що були проведені у травні серед тих клієнтів, хто мав збитки за програмами страхування КАСКО. Ми з’ясували, що 89% таких клієнтів задоволені якістю обслуговування, і планують купити поліс КАСКО та продовжити співпрацю з СК «PZU Україна».

Дякуємо за довіру та рекомендації!

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

Оголошено інвестиційний дохід за результатами 2016 року

Компанія затвердила річну прибутковість від інвестування коштів страхових резервів, сформованих за діючими договорами страхування життя за 2016 рік.

click fraud detection