Цінову пропозицію на КАСКО «Колір авто» продовжено до 31 серпня 2011 року

Нагадуємо, що СК «PZU Україна» завжди намагалася формувати гнучкі тарифи на страхування авто, а з 15 квітня по 15 липня оголосила, що можна зменшити вартість страховки КАСКО і зекономити завдяки кольору вашого авто. СК «PZU Україна» з вдячністю відзначає, що протягом квітня-липня цього року цією можливістю скористалося понад 4 000 осіб.
Враховуючи популярність цінової пропозиції, СК «PZU Україна» продовжує термін її дії до 31 серпня 2011 року.

Також СК «PZU Україна» прикладає багато зусиль для покращення рівня обслуговування клієнтів. Позитивні результати показують наші опитування, що були проведені у травні серед тих клієнтів, хто мав збитки за програмами страхування КАСКО. Ми з’ясували, що 89% таких клієнтів задоволені якістю обслуговування, і планують купити поліс КАСКО та продовжити співпрацю з СК «PZU Україна».

Дякуємо за довіру та рекомендації!

Режим роботи офісу PZU у Запоріжжі 10.08.2018 року

10 серпня 2018 року офіс PZU в м. Запоріжжя за адресою проспект Маяковського, 7 буде зачинено у зв’язку з плановим відключенням електромережі.

Завершено процес розподілу отриманого Додаткового інвестиційного доходу (ДІД) за 2017 рік

У ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» (Страховик) завершено процес розподілу отриманого Додаткового інвестиційного доходу (ДІД) за 2017 рік. Ця інформація вже доступна у кабінеті Клієнта PZU Life.

PZU Україна знову в топ-списку страхових компаній

PZU Україна посіла третє місце в рейтингу страхових компаній за кількістю оформлених електронних полісів автоцивілки.

click fraud detection