СК «PZU Україна» застрахувала футбольних вболівальників на стадіонах Євро 2012

СК «PZU Україна» застрахувала футбольних вболівальників на стадіонах Євро 2012.

СК «PZU Україна» оголошує про укладення контракту з місцевим організаційним комітетом Євро 2012. У рамках договору застрахована цивільна відповідальність оргкомітету перед третіми особами, а також відповідальність за якість його послуг.

СК «PZU Україна» забезпечить страховий захист кожного футбольного вболівальника на всіх українських стадіонах на загальну суму близько 21 млн. грн. Відповідальність оргкомітету застрахована на період підготовки до Євро 2012, на час його проведення, а також після завершення чемпіонату до першої половини 2013 року.

«Страховка за кордоном вважається нормою, без якої неможливо починати будь-який великий проект. Для іноземних інвесторів важлива реальна страховий захист, тому вони оцінюють наскільки якісно страхова компанія може забезпечити страхове покриття », - коментує ситуацію директор департаменту організації та розвитку продажів СК« PZU Україна »Василь Дужак. – «І далеко не всі українські страховики можуть виконати вимоги організаторів масових заходів міжнародного рівня. Тому співробітництво з організаційним комітетом Євро 2012 - це хороша можливість для нас підтвердити свій статус професійної компанії, що працює за міжнародними стандартами».

Довідка:

Страхова група «PZU Україна» - включає в себе дві страхові компанії: ПрАТ СК «ПЗУ Україна» та ПАТ «СК ПЗУ Україна Страхування життя», що мають широкий спектр послуг страхування на ринку України з 1993 року. Українські страхові компанії входять до складу «PZU» - найбільшої страхової групи в Польщі з більш ніж 200-річним досвідом діяльності. Згідно з рейтингом «Standard & Poor's» Група «PZU» має найвищу оцінку фінансової стійкості - «А» (зі стабільною перспективою). Чистий прибуток PZU за 2010 р. склав $ 1 млрд.

повернутися
Інші публікації
Репутація Групи «ПЗУ Україна» визнана найкращою у галузі

Репутація Групи «ПЗУ Україна» визнана найкращою у галузі

Група «ПЗУ Україна» отримала нагороду на Міжнародному форумі PRNext.

Детальніше
Акційна пропозиція від СК «ПЗУ Україна» та АТ «Кредобанк»

Акційна пропозиція від СК «ПЗУ Україна» та АТ «Кредобанк»

Оформлюйте поліс онлайн та беріть участь у акції від СК «ПЗУ Україна» та АТ «Кредобанк».

Детальніше
Введено в дію нові тарифи за договорами міжнародного страхування «Зелена картка»

Введено в дію нові тарифи за договорами міжнародного страхування «Зелена картка»

МТСБУ встановила нові розміри єдиних страхових платежів за договорами міжнародного страхування «Зелена картка».

Детальніше