Застрахуйся і взуйся!

Із настанням холодів автовласникам час подумати про зміну шин. Згідно з договорами страхування КАСКО, наші клієнти мають перевзути свої автівки до 15 листопада. А якщо ви хотіли б оновити шини, то у всіх клієнтів PZU є чудова нагода виграти один із 3-х сертифікатів на 5 тис. грн, які можна використати для придбання будь-якого комплекту шин від нашого партнера та експерта автосервісу - EXIST.UA

Для цього потрібно взяти участь у наших конкурсах, що проходять у соціальних мережах Facebook, Instagram та VK.

Для користувачів Facebook

Для користувачів Instagram

Для користувачів VK

Віримо, що цього разу пощастить саме Вам!

Отримай комплект шин в подарунок!

Сезон холодів вже не за горами, отже, саме час подумати про заміну шин на зимові.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

click fraud detection