З вересня 2015 року відкрито 7 нових офісів PZU

Українська PZU продовжує розвивати свою мережу. З вересня 2015 року компанія відкрила 7 нових офісів в Україні.

Серед них офіс у Києві на проспекті Миру, 6, у м.Вишневе (вул. Святошинська, буд. 27-г, прим. 452), у м.Рівне (вул. Відінська,1) та пр-кт Миру, а також 3 відділення на Луганщині: у Старобєльську, Сєвєродонецьку та Рубіжному.

«Ми не відмовилися від роботи в Луганській та Донецькій областях, тому що розуміємо - людям все одно потрібно страхуватися, навіть якщо вони живуть в безпосередній близькості від зони конфлікту», - говорить директор департаменту продажів української PZU Василь Дужак. - "Найактивніше населення набуває поліси ОСАГО, Зеленої карти і туристичні страховки. Зараз ми розглядаємо можливість знову страхувати і по інших видах. Після вимушеного закриття офісів на тимчасово окупованій території (у тому числі Луганську та Донецьку), ми ще на початку року відкрили інші підрозділи в цих областях, але вже на підконтрольних української влади. PZU і зараз зацікавлена ​​у розвитку мережі на цих територіях".

За рейтингом галузевого видання InsuranceTOP (9 міс.2015 р.) PZU посідає провідні позиції (за показником продажів) у наступних регіонах:

1. Луганська область
  2. Волинь, Львівська обл., Рівне, Харків
  3. Вінницька область, Одеса, Тернопіль
  4. Житомир, Івано-Франківськ, Кіровоград, Миколаїв, Полтава, Хмельницький
Отримай комплект шин в подарунок!

Сезон холодів вже не за горами, отже, саме час подумати про заміну шин на зимові.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

click fraud detection