PZU Україна Страхування життя у 1 кв. 2015 року зробила рекордну виплату на суму майже 144 млн. грн.

PZU Україна Страхування життя у 1 кв.2015 року зробила рекордну виплату на суму майже 144 млн. грн.

У цьому році завершується дія великої кількості договорів накопичувального страхування життя, по яким компанія почала проводити виплати ще у лютому 2015 року. До кінця року сума виплат по дожиттю збільшиться щонайменше ще на 30%.

Наразі 98% всіх виплат проведено по факту дожиття  клієнтів та завершення дії договорів страхування. В результаті смерті - 0,3%, у зв'язку з настанням критичного захворювання - 0.1% виплат. 0,9% компенсацій виплачено по факту травмування.

Як відзначив генеральний директор компанії "PZU Україна Страхування життя" Збігнєв Шолига, такі виплати мають ще більше зміцнити довіру наших клієнтів і партнерів до компанії, яка сумлінно виконує свої зобов'язення вже понад 10 років. "Сподіваємося, що нам вдалося продемонструвати всі переваги страхування життя на практиці", - сказав пан Збігнєв.

Довідка:

PZU надає широкий спектр послуг страхування на ринку України з 1993 року. Протягом 2014 року компанія виплатила за збитками своїх клієнтів понад 180 млн. грн.. Українські страхові компанії «PZU Україна» та «PZU Страхування життя» входять до складу PZU - найбільшої страхової групи в Польщі з більш ніж 200-річним досвідом діяльності. Згідно з рейтингом «Standard & Poor's» Група «PZU» має високу оцінку фінансової стійкості на рівні «А» (зі стабільною перспективою). Чистий прибуток Групи PZU за підсумками 2014 р. склав 3 млрд. злотих.

Отримай комплект шин в подарунок!

Сезон холодів вже не за горами, отже, саме час подумати про заміну шин на зимові.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

click fraud detection