Українські поліси "Зеленої картки" на території Росії діють

У прикордонних зонах на території Російської Федерації з’явилися листівки, в яких повідомляється, що українські поліси «Зелена картка» не будуть визнаватися у разі перетину українсько-російський кордон після 01.05.2016

МТСБУ офіційно заявило, що такі повідомлення є незаконними та провокаційними.

«Всі договори міжнародного страхування «Зелена картка», укладені від імені страховиків-повних членів МТСБУ (незалежно від дати їх укладання) по відношенню до транспортних засобів з українською реєстрацією є дійсними та покривають територію країн-членів міжнародної системи автомобільного страхування «Зелена картка», у тому числі Російську Федерацію. Всі збитки за чинними договорами міжнародного страхування «Зелена картка», укладеними за повноваженням МТСБУ, відшкодовуватимуться страховиками-повними членами МТСБУ та покриватимуться гарантіями МТСБУ».

Якщо будете мати документально підтверджену інформацію про факти невизнання українських страхових сертифікатів «Зелена картка», будь ласка, невідкладно повідомляйте про це Дирекції МТСБУ. Інформація буде передана до Ради Бюро міжнародної системи автомобільного страхування «Зелена картка».

Офіційна заява МТСБУ

Вітаємо зі Святом Великодня!

Нехай цей світлий день принесе радість і спокій. Бажаємо лише хорошого настрою та взаєморозуміння з близькими людьми. Родинної злагоди Вам та здоров’я протягом усього року!

Зі святом весни!

Дорога, неймовірна, чарівна Пані! Адресуємо Вам палкі вітання з нагоди Дня весни. Недарма найніжніша пора року розпочинається з Вашого свята: Ви несете любов до життя і красу.

Графік роботи у святкові дні

Звертаємо Вашу увагу на графік роботи PZU у святкові дні.

click fraud detection