Оголошено інвестиційний дохід зі страхування життя за 2015 рік

"PZU Україна Страхування життя" затвердила річну прибутковість від інвестування коштів страхових резервів, сформованих за діючими договорами добровільного страхування життя за 2015 рік. Це найбільший показник дохідності протягом останніх 13 років.

рік гривня долар США євро
2015 20,21 6,41 4,37
"Це дуже хороші результати інвестиційної діяльності компанії як по гривні, так і по інших валютах", - зауважив Генеральний директор компанії Збігнєв Шолига. - "Враховуючи те, що протягом останніх кількох років у своїй інвестиційній діяльності ми використовуємо лише державні облігації та депозити виключно у надійних банках, я вважаю, що нам вдалося професійно управляти грошовим потоком (cash flow) та активами компанії".

Отримай комплект шин в подарунок!

Сезон холодів вже не за горами, отже, саме час подумати про заміну шин на зимові.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

click fraud detection