ПрАТ «СК «ПЗУ Україна» ввійшла до складу Президії Ліги страхових організацій України

На засіданні Президії Ліги страхових організацій України, що відбулось 20 грудня 2023 року, було прийнято рішення про включення ПрАТ «СК «ПЗУ Україна» до складу Президії Ліги страхових організацій України.

ПрАТ «СК «ПЗУ Україна» займає активну позицію в співпраці з ЛСОУ, яка направлена на удосконалення страхового законодавства та імплементацію в нього кращих європейських практик ведення бізнесу з фокусом уваги на захист прав споживачів.

Протягом останніх місяців, ПрАТ «СК «ПЗУ Україна» спільно з ЛСОУ та іншими членами асоціації, опрацювала понад двадцять нормативно-правових актів, розроблених Національним банком України у зв’язку з введенням в дію Закону України «Про фінансові послуги та фінансові компанії» та Закону України «Про страхування».

«Наше партнерство з ЛСОУ протягом всього часу співпраці показало свою ефективність, тому увійшовши до складу Президії Ліги, ми сподіваємось на поглиблення цієї взаємодії та продовження роботи над удосконаленням страхового законодавства відповідно до всіх нововведень, які ініціює Регулятор», – відмітив Голова Правління, Яцек Матусяк.

ВЕСНЯНА АКЦІЯ: знижка 20% на КАСКО від «ПЗУ Україна»

Весняна акція від СК «ПЗУ Україна».

Страхова компанія «ПЗУ Україна» підвела підсумки 2023 року

СК «ПЗУ Україна» за підсумками 2023 року залучила 1 869,0 млн грн премій.

ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» підвела підсумки 2023 року

У 2023 році страхова компанія «ПЗУ Україна страхування життя» виплатила клієнтам 46,4 млн грн.