13.07.2023 р. ПрАТ СК «ПЗУ Україна» і ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» стали членами Ліги страхових організацій України (ЛСОУ). Також Групою було прийняте рішення припинити членство в Національній асоціації страховиків України (НАСУ) з 31.07.2023 р.

«Група «ПЗУ Україна» займає активну позицію на ринку і ніколи не залишається байдужою до проблем, що виникають як у страхуванні, так і в економіці країни загалом. Саме це спонукало нас доєднатись до ЛСОУ, щоб разом з компаніями-однодумцями, потужним, страховим фронтом працювати над удосконаленням страхового законодавства, імплементувати в нього кращі європейські практики ведення бізнесу, особливо в розрізі прозорості, етичності та відповідальності по зобов'язаннях перед клієнтами» - прокоментував рішення Голова Правління «ПЗУ Україна», Яцек Матусяк.

Президент Ліги страхових організацій України, Віктор Берлін, щиро привітав це рішення Групи «ПЗУ Україна», та зазначив:

«Наші польські колеги разом з нами тут, в Україні, щоденно долають усі виклики, пов’язані з війною. Крім того, на своїй батьківщині, у Польщі, Група «PZU»  разом з усім польським народом допомагають і підтримують мільйонам українців у ці надскладні часи, за що ми їм вдячні!

Впевнений, що така синергія досвіду українських і польських колег значно розширить наші можливості та допоможе нам разом з відбудовою України почати більш інтенсивніше розвивати національний ринок страхування».

Яцек Матусяк також відмітив, що: «Наша Група зацікавлена в тому, щоб у довгостроковій перспективі залишатись важливим та активним гравцем  на українському страховому ринку. Тому, в рамках єдиної структури, ми розраховуємо на ефективне партнерське співробітництво з досягненням всіх поставлених стратегічних цілей».

Агентство S&P змінило прогноз Групи PZU зі стабільного на позитивний

Агентство S&P Global Ratings змінило прогноз рейтингу Групи PZU (PZU SA, PZU Życie SA та TUW PZUW) зі стабільного на позитивний.

Привітання зі святом Великодня!

Прийміть щирі вітання з Великоднем!

Страхова компанія «ПЗУ Україна» підбила підсумки за січень – березень 2024 року

СК «ПЗУ Україна» за перший квартал 2024 року залучила 481 млн грн страхових премій.