PZU розширює додаткові послуги в полісах автоцивілки

PZU розширює ліміти додаткового безкоштовного сервісу в рамках страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів (Автоцивілка).

Додатковий сервіс розповсюджується на річні страхові поліси для легкового автомобіля, що укладені з 20 червня 2014 року.

Спеціальна картка PZU Assistance, яку отримують клієнти компанії, має власний номер та термін дії, і дозволяє скористатися певним переліком додаткових послуг. Окрім послуги заміни пошкодженого колеса та дозаправки автомобіля пальним, в програмі з’явилася нова послуга запуску двигуна при розрядженому акумуляторі, яка зазвичай популярна взимку. Ліміт на евакуацію пошкодженого у ДТП автомобіля збільшено до 1000 грн. Також стала доступна телефонна консультація лікарів, які в складних ситуаціях надаватимуть застрахованим поради щодо першої медичної допомоги.

«Завдяки цій програмі ми не тільки захищаємо своїх клієнтів від фінансових претензій з боку третіх осіб, але й надаємо додаткові послуги, що допоможуть їм в дорозі», - зазначає директор департаменту продажів української PZU Василь Дужак. - «Це важливий елемент нашої сервісної політики, над реалізацією якої ми постійно працюємо. Компанія цінує своїх клієнтів і довіряє їм. Саме тому маємо одні з найкращих на ринку показників виплат за європротоколом».

У 2013 році PZU врегулювала без залучення ДАІ понад 10% страхових випадків за договорами автоцивілки. Протягом 5 місяців 2014 року таким чином було компенсовано витрати у 143 страхових справах на загальну суму майже 600 тис. грн.

Отримай комплект шин в подарунок!

Сезон холодів вже не за горами, отже, саме час подумати про заміну шин на зимові.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

click fraud detection