PZU пропонує прискорити процес переходу ринку на пряме врегулювання в "автоцивілці"

«Ідея прямого врегулювання збитків в "автоцивілці" дуже правильна і потрібна. Вона дозволяє поліпшити ситуацію з виплатами на ринку і зробити відносини між страхувальниками і страховиками більш простими і зрозумілими», - зазначив голова правління української PZU Мачей Шишко.

«Незважаючи на те, що про систему прямого врегулювання почали говорити ще кілька років тому, термін її впровадження знову перенесений. Тепер уже йдеться про січень 2016 року. Зрозуміло, що для запуску нових процедур ринку необхідно багато чого змінити: законодавство, внутрішні процедури компаній, платіжну дисципліну. Це все питання часу. Однак ми б хотіли запропонувати нашим клієнтам більш комфортні умови вже зараз, тому будемо шукати можливість для того, щоб прискорити перехід на пряме врегулювання", - пояснив пан М.Шишко.

Система прямого врегулювання дозволить власникам поліса звертатися за виплатою у власну страхову компанію. За допомогою такої системи можна боротися з недобросовісними страховими компаніями, які уникають  виплат або затягують їх. Пряме врегулювання також дозволить спростити і як мінімум в 2 рази скоротити швидкість процедури врегулювання страхових випадків.

Зараз будь-якому водієві фактично все одно де купувати поліс автоцивілки. Адже в разі настання страхової події виплату по збитку одержує не власник поліса, а потерпілий учасник ДТП. Деякі страхові компанії не особливо турбуються про якісне врегулювання, тому що постраждалий, як правило, - не є їхнім клієнтом.

Завдяки системі прямого врегулювання страхувальнику потрібно буде змінити свій підхід до вибору страхової компанії. Коли він стане звертати увагу на надійність страховика і якість його роботи по врегулюванню збитків, на ринку поменшає недобросовісних і непрофесійних компаній.

Сьогодні такий підхід до врегулювання збитків функціонує на багатьох розвинених страхових ринках: зокрема, у Франції, Бельгії, Італії та інших європейських країнах.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

Оголошено інвестиційний дохід за результатами 2016 року

Компанія затвердила річну прибутковість від інвестування коштів страхових резервів, сформованих за діючими договорами страхування життя за 2016 рік.

click fraud detection