PZU пропонує особливі знижки на страхування для власників платіжних карток ПУМБ

З 26.08.2014 клієнти, у яких є платіжна картка від «ПУМБ», можуть скористатися 5-10% знижкою при оформленні договору страхування.

Знижка надається при оформленні таких видів страхування як:

• КАСКО (-5%),
  • страхування від нещасних випадків (-10%),
  • добровільного страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів (-10%),
  • страхування подорожуючих за кордон (-10%),
  • страхування житла (-10%).

«Star Club» - дисконтна програма лояльності, в рамках якої власникам пластикових карт банку «ПУМБ» в торгових точках партнерів програми надаються знижки. Для участі в програмі достатньо мати будь-яку платіжну карту від ПУМБ. Кількість партнерів програми лояльності збільшується щомісяця і сьогодні вже 2400 торгових точок по всій Україні надають знижки від 5% до 25% на різні товари та послуги. Партнерами «Star Club» виступають страхові та туристичні компанії, сервісні та виробничі підприємства, аптеки, кафе, ресторани, АЗС, готелі, магазини одягу та взуття, ювелірних виробів, електроніки і мобільних пристроїв, продуктів харчування та багато інших.

Вітаємо зі Святом Великодня!

Нехай цей світлий день принесе радість і спокій. Бажаємо лише хорошого настрою та взаєморозуміння з близькими людьми. Родинної злагоди Вам та здоров’я протягом усього року!

Зі святом весни!

Дорога, неймовірна, чарівна Пані! Адресуємо Вам палкі вітання з нагоди Дня весни. Недарма найніжніша пора року розпочинається з Вашого свята: Ви несете любов до життя і красу.

Графік роботи у святкові дні

Звертаємо Вашу увагу на графік роботи PZU у святкові дні.

click fraud detection