PZU в Україні працює у штатному режимі

Українська PZU, як завжди, працює в нормальному режимі: ми підтримуємо безперервність бізнесу та доступність страхових послуг у всіх регіонах України.

Протягом останнього часу (з 17.02 по 20.02.2014) компенсувала своїм клієнтам збитків на суму понад 2 млн. 500 тис. грн.

«У будь-якій ситуації українці потребують страхового захисту, тому PZU буде працювати і надалі, виконуючи всі свої зобов’язання», - зазначив голова правління української PZU Мачей Шишко під час спеціальної наради у Києві. – «За свою 200-річну історію компанія отримала багатий досвід роботи. Ми працювали і в більш скрутних ситуаціях і довіру своїх клієнтів виправдали».

Повідомляємо також, що 20 лютого через складну ситуацію в центрі Києва, з метою забезпечення безпеки співробітників компанії було прийнято рішення тимчасово призупинити роботу двох з 90 українських відділень.

Наразі офіси працюють за штатним розкладом.

Отримай комплект шин в подарунок!

Сезон холодів вже не за горами, отже, саме час подумати про заміну шин на зимові.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

click fraud detection