Нова зброя проти шахрайства в автострахуванні

PZU озброюється спеціальним мобільним комплексом для боротьби з шахраями в автострахуванні.

Страхова компанія отримує гроші від своїх застрахованих клієнтів. І саме з цих коштів проводить виплати тим, хто постраждав та потребує допомоги.

"Це гроші ВСІХ застрахованих і ми не хочемо виплачувати компенсації шахраям", - зазначає директор департаменту врегулювання страхових випадків Олег Компанієць. - "Тому беремо на озброєння спеціальний мобільний комплекс, який одразу на місці ДТП дозволить побачити реальну картину випадку (швидкість, положення коліс, час здійснення ДТП і т.д.)".

Ці дані обробляються за допомогою ліцензійного програмного забезпечення від виробника автомобіля, тобто всі висновки щодо роботи датчиків в момент ДТП мають офіційне підтвердження від заводу-виробника. Адже новітні моделі автомобілів обладнані великою кількістю різноманітних датчиків і їхня робота фіксується так само, як і в «чорних скриньках» літаків. До того ж, кожен непростий випадок вивчають наші експерти та служба безпеки.

Отримай комплект шин в подарунок!

Сезон холодів вже не за горами, отже, саме час подумати про заміну шин на зимові.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

click fraud detection