Оголошено інвестиційний дохід за результатами 2016 року

Компанія затвердила річну прибутковість від інвестування коштів страхових резервів, сформованих за діючими договорами страхування життя за 2016 рік.

У 2016 році українська PZU заробила для своїх клієнтів зі страхування життя 16,78% інвестиційного доходу у гривнях, 6,18% у доларах США та 4,08% у євро.

Це сталося в умовах суттєвих змін у фінансовому секторі країни, ліквідації великої кількості банків та заходів Уряду і НБУ, які спричинили суттєве зниження прибутковості всіх без виключення інвестиційних інструментів.

Незважаючи на це, Група PZU доклала всіх зусиль для максимізації дохідності та отримала результати вищі від середньоринкових показників (згідно статистичних даних офіційного сайту НБУ).

Інвестиційна політика Групи PZU завжди була поміркованою та консервативною і спрямована на забезпечення платоспроможності та мінімізацію інвестиційного ризику. В умовах фінансової кризи, складної політичної ситуації у країні та світі, перетворень у банківському секторі ми віддавали перевагу найбільш надійним інвестиційним інструментам – гарантованими державою облігаціям та депозитам у банках, які контролює держава та банках з іноземним капіталом. Обираючи партнерів серед великої кількості банків, ми прискіпливо вивчали склад акціонерів та відслідковували зміни. Компанія завжди намагається впевнитися в прозорості і відкритості фінансових установ аби максимально знизити ступінь ризику інвестицій наших клієнтів.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

ПрАТ СК «ПЗУ Україна» та ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» оголошують конкурс на закупку програмних продуктів McAfee

В період з 11 травня 2017 року по 12 червня 2017 року по ПрАТ СК «ПЗУ Україна» ПрАТ СК « ПЗУ Україна страхування життя» проводять конкурс серед компаній, які є офіційними дистриб'юторами McAfee в Україні.

click fraud detection