Оголошено інвестиційний дохід за результатами 2016 року

Компанія затвердила річну прибутковість від інвестування коштів страхових резервів, сформованих за діючими договорами страхування життя за 2016 рік.

У 2016 році українська PZU заробила для своїх клієнтів зі страхування життя 16,78% інвестиційного доходу у гривнях, 6,18% у доларах США та 4,08% у євро.

Це сталося в умовах суттєвих змін у фінансовому секторі країни, ліквідації великої кількості банків та заходів Уряду і НБУ, які спричинили суттєве зниження прибутковості всіх без виключення інвестиційних інструментів.

Незважаючи на це, Група PZU доклала всіх зусиль для максимізації дохідності та отримала результати вищі від середньоринкових показників (згідно статистичних даних офіційного сайту НБУ).

Інвестиційна політика Групи PZU завжди була поміркованою та консервативною і спрямована на забезпечення платоспроможності та мінімізацію інвестиційного ризику. В умовах фінансової кризи, складної політичної ситуації у країні та світі, перетворень у банківському секторі ми віддавали перевагу найбільш надійним інвестиційним інструментам – гарантованими державою облігаціям та депозитам у банках, які контролює держава та банках з іноземним капіталом. Обираючи партнерів серед великої кількості банків, ми прискіпливо вивчали склад акціонерів та відслідковували зміни. Компанія завжди намагається впевнитися в прозорості і відкритості фінансових установ аби максимально знизити ступінь ризику інвестицій наших клієнтів.

Привітання з Різдвом Христовим

Вітаємо вас та ваші родини з Різдвом Христовим! Нехай з цим святом у кожен дім прийде мир та спокій, добро, достаток, любов, щастя та взаєморозуміння. Міцного здоров’я вам та вашим родинам, побільше радості та добрих новин. Нехай виправдаються всі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

Старт продажів страхових полісів PZU через PORTMONE.COM

Страховая компания PZU подписала партнёрское соглашение с платёжной системой PORTMONE, согласно которого теперь все клиенты сервиса смогут приобрести полисы туристического страхования выезжающих за рубеж, а так же «Зеленую карту» (страхование автогражданской ответственности для поездки за рубеж) в режиме он-лайн на странице партнёра.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

click fraud detection