До системи прямого врегулювання в Автоцивілці долучилися ще 16 страховиків

Сьогодні о 14:30 в залі Президії МТСБУ керівництво всіх компаній-учасників пілотного проекту з прямого врегулювання збитків підписали угоду про співпрацю.

Від PZU Україна документ підписав голова правління Мачей Шишко.

З 2014 року PZU Україна пропонує своїм клієнтам на власному досвіді випробувати цю систему виплат у дії і можемо з впевненістю сказати, що наші клієнти нею задоволені. Адже постраждалі в ДТП мають вибір де отримувати виплату: у своїй страховій чи страховій винуватця. А нашим клієнтам не потрібно більше звертатися в страхову компанію винуватця і чекати місяцями по виплату.

Отримай комплект шин в подарунок!

Сезон холодів вже не за горами, отже, саме час подумати про заміну шин на зимові.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

click fraud detection