23 роки досвіду роботи в Україні

Вже 23 роки ми працюємо в Україні і намагаємося побудувати по-справжньому європейську компанію. Щось вдається, щось ще потребує змін. Єдине, в чому ми хочемо і надалі бути незмінними - лишатися надійною страховою компанією.

Що ми зробили за 23 роки?

Однією з перших на ринку українська PZU перейшла на електронну систему випуску договорів страхування. Сьогодні в цій системі кожного робочого дня проводиться понад 40 тис. операцій. А ще 10 років тому всі поліси виписувались вручну. Це було довго і складно. Сьогодні завдяки простій мобільній електронній системі QWINS заповнення полісу займає всього декілька хвилин.

Коли компанія тільки з’явилась на страховому ринку України, в штаті працювало лише 3 співробітника. Сьогодні з PZU працює понад 2 000 партнерів, агентів та спеціалістів, які щодня випускають понад 3500 страхових полісів.

Ще 8 років тому (2008 рік) загальний обсяг зібраних премій української PZU складав 139 млн грн. Зараз лише за І кв. 2016 року обсяг зібраних премій склав понад 386 млн грн. Завдяки високим показникам PZU стала лідером ринку класичного страхування (згідно рейтингу InsuranceTOP).

Ще в 2007 році водії чекали щонайменше 4 місяці на виплати по Автоцивілці і понад 3 місяці на виплати по КАСКО. Уявляєте? Сьогодні завдяки спрощенню процедур врегулювання в українській PZU, чекати водіям доводиться набагато менше, а в нескладних справах виплати взагалі проводимо за 1 день.

Виплати – чи не найважливіший фінансовий показник роботи страхової компанії. І щороку ми не тільки збільшуємо страхові резерви, а й підвищуємо показники виплат клієнтам. А ще минулого року понад 200 млн грн. виплат провела PZU за накопичувальними полісами, дія яких завершилася у 2015 році. Це й досі найбільша сума виплат у страхуванні життя в Україні.

Дякуємо нашим клієнтам та партнерам за співпрацю та довіру.

Отримай комплект шин в подарунок!

Сезон холодів вже не за горами, отже, саме час подумати про заміну шин на зимові.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

click fraud detection