PZU: 22 роки роботи в Україні

22 роки PZU в Україні22 роки в Україні ми намагаємося дати людям відчуття безпеки та спокою.
22 роки ми отримуємо від них найцінніше – довіру.

Сьогодні нам 22 роки. Дякуємо, що ви з нами.

Ми стали частиною однієї з найбільших страхових груп Центральної і Східної Європи - PZU. І ми дійсно європейська компанія. Щороку ми працюємо, аби ставати ще більш ефективними та корисними для вас. Сподіваємося, нам це вдається.

За оцінками впливового рейтингового видання Insurance TOP, PZU входить до 10-ки кращих страхових компаній. У 2014 році PZU визнана лідером ринку туристичного страхування; отримала нагороду за "Інновації у врегулюванні збитків", а також відзначена як «Лідер корпоративного накопичувального страхування життя» (2012, 2013, 2014 рр.).

Компанія посіла 1 місце в рейтингу якості управління репутацією «Репутаційні Активісти» (2014-2015 рр.), який проводився редакцією газети «Бізнес», консалтинговою компанією NOKs Fishes та агенцією PR-Service.

У Фінансовому рейтингу газети «Бізнес» (2013, 2014) Група зайняла 1 і 2 місце як «Найпрофесійніша страхова компанія».

PZU є членом Ліги страхових організацій України, Європейської Бізнес Асоціації, Американської Торгової Палати, повним членом Моторного транспортного (страхового) бюро України (МТСБУ).

Відповідно до стратегії PZU 3.0, представленої центральним офісом у Варшаві, впродовж 2015-2020 рр. компанія повинна увійти до трійки лідерів ринку країн, в яких працює. У першу чергу завдяки експансії на зарубіжних ринках та ефективному управлінню іноземними операціями.

Отримай комплект шин в подарунок!

Сезон холодів вже не за горами, отже, саме час подумати про заміну шин на зимові.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

click fraud detection