PZU: 22 роки роботи в Україні

22 роки PZU в Україні22 роки в Україні ми намагаємося дати людям відчуття безпеки та спокою.
22 роки ми отримуємо від них найцінніше – довіру.

Сьогодні нам 22 роки. Дякуємо, що ви з нами.

Ми стали частиною однієї з найбільших страхових груп Центральної і Східної Європи - PZU. І ми дійсно європейська компанія. Щороку ми працюємо, аби ставати ще більш ефективними та корисними для вас. Сподіваємося, нам це вдається.

За оцінками впливового рейтингового видання Insurance TOP, PZU входить до 10-ки кращих страхових компаній. У 2014 році PZU визнана лідером ринку туристичного страхування; отримала нагороду за "Інновації у врегулюванні збитків", а також відзначена як «Лідер корпоративного накопичувального страхування життя» (2012, 2013, 2014 рр.).

Компанія посіла 1 місце в рейтингу якості управління репутацією «Репутаційні Активісти» (2014-2015 рр.), який проводився редакцією газети «Бізнес», консалтинговою компанією NOKs Fishes та агенцією PR-Service.

У Фінансовому рейтингу газети «Бізнес» (2013, 2014) Група зайняла 1 і 2 місце як «Найпрофесійніша страхова компанія».

PZU є членом Ліги страхових організацій України, Європейської Бізнес Асоціації, Американської Торгової Палати, повним членом Моторного транспортного (страхового) бюро України (МТСБУ).

Відповідно до стратегії PZU 3.0, представленої центральним офісом у Варшаві, впродовж 2015-2020 рр. компанія повинна увійти до трійки лідерів ринку країн, в яких працює. У першу чергу завдяки експансії на зарубіжних ринках та ефективному управлінню іноземними операціями.

Вітаємо зі Святом Великодня!

Нехай цей світлий день принесе радість і спокій. Бажаємо лише хорошого настрою та взаєморозуміння з близькими людьми. Родинної злагоди Вам та здоров’я протягом усього року!

Зі святом весни!

Дорога, неймовірна, чарівна Пані! Адресуємо Вам палкі вітання з нагоди Дня весни. Недарма найніжніша пора року розпочинається з Вашого свята: Ви несете любов до життя і красу.

Графік роботи у святкові дні

Звертаємо Вашу увагу на графік роботи PZU у святкові дні.

click fraud detection