ПЗУ запустила продаж електронного полісу ОСЦПВ – «Автоцивілку»

Страхова компанія ПЗУ запустила в продаж електронний поліс ОСЦПВ або Автоцивілку, а це означає, що тепер всі автовласники зможуть швидко і зручно оформити поліс, отримати його на свій імейл і при необхідності роздрукувати на принтері.

Електронний поліс Автоцивілки - це повний аналог звичного всім нам паперового полісу, з різницею лише в тому, що він надається в цифровому вигляді, а не на бланку суворої звітності. Він має таку ж юридичну силу, як і паперовий. Такий поліс повністю захищений від підробки і гарантує більш високу ступінь захисту.

При відсутності можливості укласти договір в цифровій формі, клієнт може оформити звичний йому паперовий поліс. Договори в паперовому вигляді на бланках суворої звітності будуть діяти нарівні з електронним полісом. Надалі планується повністю від них відмовитися і перейти на систему електронного обліку.

Впровадження електронних полісів Автоцивілки - це перший етап на шляху надання електронних послуг на страховому ринку України, він покликаний збільшити рівень довіри українців до цифрових послуг в цілому.

Нагадаємо, що Автоцивілка є обов'язковим видом страхування автоцивільної відповідальності в Україні. Перевірити поліс на предмет дійсності можна на сайті МТСБУ (Моторно транспортного страхового бюро України).

Купити поліс Автоцивілки

Нова програма для фермерів: страхування від весняних заморозків

Весняні заморозки – одна із причин значних збитків для аграріїв. 2017-го року через холод майбутній врожай втрачали сільгоспвиробники по всій Україні, та найбільше у центральних і західних регіонах.

Привітання з Різдвом Христовим

Вітаємо вас та ваші родини з Різдвом Христовим! Нехай з цим святом у кожен дім прийде мир та спокій, добро, достаток, любов, щастя та взаєморозуміння. Міцного здоров’я вам та вашим родинам, побільше радості та добрих новин. Нехай виправдаються всі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

Старт продажів страхових полісів PZU через PORTMONE.COM

Страховая компания PZU подписала партнёрское соглашение с платёжной системой PORTMONE, согласно которого теперь все клиенты сервиса смогут приобрести полисы туристического страхования выезжающих за рубеж, а так же «Зеленую карту» (страхование автогражданской ответственности для поездки за рубеж) в режиме он-лайн на странице партнёра.

click fraud detection