ПЗУ запустила продаж електронного полісу ОСЦПВ – «Автоцивілку»

Страхова компанія ПЗУ запустила в продаж електронний поліс ОСЦПВ або Автоцивілку, а це означає, що тепер всі автовласники зможуть швидко і зручно оформити поліс, отримати його на свій імейл і при необхідності роздрукувати на принтері.

Електронний поліс Автоцивілки - це повний аналог звичного всім нам паперового полісу, з різницею лише в тому, що він надається в цифровому вигляді, а не на бланку суворої звітності. Він має таку ж юридичну силу, як і паперовий. Такий поліс повністю захищений від підробки і гарантує більш високу ступінь захисту.

При відсутності можливості укласти договір в цифровій формі, клієнт може оформити звичний йому паперовий поліс. Договори в паперовому вигляді на бланках суворої звітності будуть діяти нарівні з електронним полісом. Надалі планується повністю від них відмовитися і перейти на систему електронного обліку.

Впровадження електронних полісів Автоцивілки - це перший етап на шляху надання електронних послуг на страховому ринку України, він покликаний збільшити рівень довіри українців до цифрових послуг в цілому.

Нагадаємо, що Автоцивілка є обов'язковим видом страхування автоцивільної відповідальності в Україні. Перевірити поліс на предмет дійсності можна на сайті МТСБУ (Моторно транспортного страхового бюро України).

Купити поліс Автоцивілки

повернутися
Інші публікації
Введено в дію нові тарифи за договорами міжнародного страхування «Зелена картка»

Введено в дію нові тарифи за договорами міжнародного страхування «Зелена картка»

МТСБУ встановила нові розміри єдиних страхових платежів за договорами міжнародного страхування «Зелена картка».

Детальніше
Привітання з міжнародним жіночим днем

Привітання з міжнародним жіночим днем

СК «ПЗУ Україна» щиро вітає зі святом весни, ніжності та краси!

Детальніше
СК «ПЗУ Україна» ввійшла в ТОП 5 кращих страхових компаній України

СК «ПЗУ Україна» ввійшла в ТОП 5 кращих страхових компаній України

СК «ПЗУ Україна» ввійшла в ТОП 5 кращих компаній за версією рейтингу «ТОП-100: Рейтинги найкращих».

Детальніше