З 24 квітня українська PZU збільшує ліміти виплат по опції "відмова у візі"

Враховуючи знецінення національної валюти, українська PZU прийняла рішення збільшити розміри виплат у туристичному страхуванні за опцією "відмова у візі". Новий ліміт виплати встановлений на рівні 1 600 грн. (раніше 600 грн.)

За оцінками спеціалістів компанії, цієї суми буде достаньо аби застрахований у разі отримання відмови у візі за будь-якої причини міг би компенсувати свої збитки за рахунок страхової виплати.

Протягом 2014 року PZU виплатила таким чином понад 265 000 грн.

Нагадаємо, що опція "відмова у візі" включена у кожен страховий поліс виїжджаючих за кордон від PZU та не потребує додаткової оплати. Придбати поліс можна у будь-якому офісі PZU, візових центрах та в ІНТЕРНЕТ-магазині компанії.

Привітання з Різдвом Христовим

Вітаємо вас та ваші родини з Різдвом Христовим! Нехай з цим святом у кожен дім прийде мир та спокій, добро, достаток, любов, щастя та взаєморозуміння. Міцного здоров’я вам та вашим родинам, побільше радості та добрих новин. Нехай виправдаються всі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

Старт продажів страхових полісів PZU через PORTMONE.COM

Страховая компания PZU подписала партнёрское соглашение с платёжной системой PORTMONE, согласно которого теперь все клиенты сервиса смогут приобрести полисы туристического страхования выезжающих за рубеж, а так же «Зеленую карту» (страхование автогражданской ответственности для поездки за рубеж) в режиме он-лайн на странице партнёра.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

click fraud detection