Анджея Клесика повторно обрано Головою Правління PZU

Наглядова рада PZU SA рішенням від 16 березня обрала Анджея Клесика до складу Правління PZU SA на новий строк повноважень і доручила йому виконання функцій Голови Правління.

- Я радий, що амбіційний проект, яким є PZU 3.0, отримав повне схвалення Наглядової ради, і мені доручено його реалізацію. PZU сьогодні є іншою компанією, ніж вона була тоді, коли я обіймав посаду Голови Правління у 2007 році і започатковував зміни, покликані зробити її спроможною ефективно конкурувати на польському ринку. Три роки тому, коли Рада висловила довіру до представленого мною бачення компанії і обрала мене на другий строк повноважень, я зазначав, що перед нами ще багато роботи у досягненні чергових цілей. Цей принцип не змінюється. Ми хочемо зробити з PZU гнучкого гіганта, сильну компанію, прибуткову і готову до нових викликів майбутнього. Я пишаюся тим, що нам вдалося за цей час досягнути, перед нами чергові роки важкої роботи з будування цінності найбільшої страхової компанії в нашому регіоні Європи – сказав Анджей Клесик, Голова Правління PZU SA.

Голова Правління обирається на спільний строк повноважень, який розпочинається після затвердження річними Загальними зборами акціонерів товариства фінансового звіту за 2014 р. Строк повноважень складає три фінансові роки. Першим повним фінансовим роком буде 2016 рік.

Анджей Клесик є головою правління PZU SA з 2007 р. За цей час PZU активно змінюється і осучаснюється. У товаристві завершився конфлікт акціонерів, і PZU дебютувала на біржі. У компанії реалізовано багато процесів з реструктуризації і автоматизації. Запроваджено одну з найсучасніших в світі систем оформлення полісів, що дає можливість покращити обслуговування клієнтів і вдосконалити операційну діяльність в PZU. Компанія оновила бренд, запровадивши новий логотип і візуальну ідентифікацію. Модернізація іміджу – це ознака змін, які відбулися в PZU за останні роки. Змінюються регіональні відділення. Значна їх частина – це об’єднані офіси PZU SA i PZU Życie. PZU також першою з польських страховиків запровадила пряме врегулювання збитків у страхуванні цивільної відповідальності власників транспортних засобів. Група PZU в 2014 році оголосила придбання активів компанії RSA в Польщі (Link 4) і балтійських країнах i стала найбільшою страховою групою Центрально-Східної Європи. Минулий рік – це також рекордний випуск єврооблігацій, придбання на медичному ринку і запровадження власного парку автомобілів на заміну. Зростають прибутки від інвестиційної діяльності, зберігається висока рентабельність бізнесу і збільшується продаж страхування як в межах країни, так і за кордонам. У минулому році розроблено стратегію PZU 3.0, покликану зробити компанію лідером в усіх ключових для PZU сферах: страхування, інвестицій і охорони здоров’я.

Анджей Клесик раніше працював, серед іншого, як Партнер в Boston Consulting Group у Варшаві. Був засновником і генеральним директором (CEO) компанії Inteligo, підприємстві, яке надає банківські інтернет-послуги, i працював в McKinsey&Co у Лондоні. Закінчив економічний факультет Люблінського католицького університету і здобув ступінь MBA у Гарвардській бізнес-школі.

Нова програма для фермерів: страхування від весняних заморозків

Весняні заморозки – одна із причин значних збитків для аграріїв. 2017-го року через холод майбутній врожай втрачали сільгоспвиробники по всій Україні, та найбільше у центральних і західних регіонах.

ПЗУ запустила продаж електронного полісу ОСЦПВ – «Автоцивілку»

Страхова компанія ПЗУ запустила в продаж електронний поліс ОСЦПВ або Автоцивілку, а це означає, що тепер всі автовласники зможуть швидко і зручно оформити поліс, отримати його на свій імейл і при необхідності роздрукувати на принтері.

Привітання з Різдвом Христовим

Вітаємо вас та ваші родини з Різдвом Христовим! Нехай з цим святом у кожен дім прийде мир та спокій, добро, достаток, любов, щастя та взаєморозуміння. Міцного здоров’я вам та вашим родинам, побільше радості та добрих новин. Нехай виправдаються всі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

click fraud detection