Безкоштовна програма зв'язку для застрахованих туристів

Цього року PZU впевнено вийшла на 1 місце у рейтингу Insurance TOP, зібравши найбільше страхових премій у туристичному страхуванні. І це не випадковість. Адже щорічно наша компанія впроваджує якісь новинки, вдосконалюючи свою роботу.

Наразі ми готові офіційно презентувати вам спеціальне безкоштовне застосування для подорожуючих – Call&Travell PZU. Тепер застраховані у нас туристи завжди можуть лишатися на зв′язку зі своєю страховою компанією. 365 днів на рік, цілодобово, безкоштовно та оперативно. При наявності інтернет-підключення можна навіть безкоштовно телефонувати до страхової компанії за допомогою IP-телефонії та відправляти електронні повідомлення.

Також завжди є можливість скористатися звичайним мобільним зв′язком, відправивши смс або просто зателефонувати. Якщо ви заповните власний профіль у застосуванні, вказавши дані свого полісу, вам не потрібно буде надавати додаткову інформацію оператору call-center, вона автоматично завантажиться до асистуючої компанії, яка організує необхідну допомогу. Окрім того, в програмі є багато корисної медичної інформації, рекомендації щодо перебування у певних країнах та корисні посилання на іншу ресурси.

Завантажуйте застосування для своїх мобільних пристроїв  безкоштовно вже зараз.

Android

iPhone

Отримай комплект шин в подарунок!

Сезон холодів вже не за горами, отже, саме час подумати про заміну шин на зимові.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

click fraud detection