Завершено акцію "Обирай електронне спілкування з PZU"

Нагадаємо, що з липня 2014 року українська PZU закликала своїх клієнтів зі страхування життя перейти до спрощення взаємного листування за допомогою електронних каналів. Участь в акції могли взяти всі клієнти, які заповнили спеціальну реєстраційну форму.

Тепер за допомогою електронної пошти страхувальники отримують оперативні новини та консультації щодо страхування, нагадування про чергові платежі та інформацію про переваги страхового полісу. А щасливчики ще й виграли призи, які ми вручали щомісяця. Всього було розіграно 19 різних призів, серед яких фірмова сувенірна продукція, фоторамки, жорсткі диски та планшет.

В грудні підведено підсумки шостого етапу конкурсу. Перемогла в ньому Кріль Тетяна Іванівна, яка стала власницею жорсткого диску. Фірмові сувеніри від компанії отримують  Лелюк Юлія Вікторівна та Бабанін Олексій Миколаєвич.

А останнім та головним переможцем акції "Обирай електронне спілкування з PZU" став Роман Пашко (на фото), який отримав головний приз - планшет.

Дякуємо за активну участь та співпрацю.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

Оголошено інвестиційний дохід за результатами 2016 року

Компанія затвердила річну прибутковість від інвестування коштів страхових резервів, сформованих за діючими договорами страхування життя за 2016 рік.

click fraud detection