Чистий прибуток Групи «PZU» склав 2,34 млрд. польських злотих

15.03.2012, Варшава, Польща. - Група «PZU» збільшує надходження страхових платежів, підвищує ефективність і скорочує витрати.

У порівнянні з минулим звітним періодом показник надходжень страхових платежів в обох сегментах страхової діяльності Групи зріс на 5,1% (15 279,3 млн.зл.). Покращилася рентабельність в сегментах майнового та особистого страхування, зменшилися адміністративні витрати і в порівнянні з минулим роком скоротилися надходження від інвестиційної діяльності. Це найбільш важливі фактори, які вплинули на результат Групи PZU в 2011 році. Чистий дохід склав 2,34 млрд.зл.

«Я дуже радий представити фінансові результати Групи PZU за 2011 рік», - повідомив голова правління PZU SA Анджей Клесік. - «З точки зору бізнесу він повністю вдався. Згідно з нашим планом ми збільшили рівень надходжень страхових платежів і скоротили адміністративні витрати. Успішно продовжували процеси реструктуризації в сегменті корпоративних клієнтів. Хоча, з іншого боку, погіршилася зовнішня економічна ситуація. Боргова криза в Європі і пов'язане з нею падіння курсів акцій на варшавській біржі негативно сказалися у ІІІ кварталі 2011 року на доходах від інвестицій. Незважаючи на це, ми отримали стабільний фінансовий результат нетто. Важливі для акціонерів показники ROE і ROA залишаються на дуже хорошому рівні».

Ключові фактори, які вплинули на фінансовий результат Групи в 2011 році.

Фінансові результати Групи PZU в 2011 році формувалися в основному завдяки:

• Покращенню рентабельності в сегменті майнового та особистого страхування, в основному в продуктах транспортного та майнового страхування
  • Стабільності зростання надходження платежів в корпоративному страхуванні життя (whole-life insurance)
  • Скорочення адміністративних витрат завдяки суворому контролю витрат та проведеної програмі реструктуризації, у тому числі і групових скорочень
  • Більш низьких результатів інвестиційної діяльності в порівнянні з попереднім роком через слабку кон'юнктуру на фінансових ринках, у тому числі і на біржі цінних паперів у Варшаві
PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

Оголошено інвестиційний дохід за результатами 2016 року

Компанія затвердила річну прибутковість від інвестування коштів страхових резервів, сформованих за діючими договорами страхування життя за 2016 рік.

click fraud detection